Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobia te wszystkie samotne matki ze sniadymi dziecmi jak je wyrzuca z UK?

Polecane posty

Gość gość

w UK to normalne byc taka szmata , ale w PL nie beda mialy zycia :D:D

Gość gość
szmata to ty jesteś , a żaden człowiek jest niczemu nie winny że ma śniadą skórę

Gość gość
Zachod europy to patologia dlatego muzulmanie czuja sie i sa jak w domu

Gość gość
odpowiadac na pytanie w PL to wstyd jak cholera

Gość gość
gość dziś Autorowi chodzi o puszczalskie polki a nie o sniade dzieci! Nie wkrecaj nikomu czegos czego nie mowi czy nie pisze! Lewaku

Gość gość
21:30 mamusiu , dlaczego puscilas sie z kozoyebca? :D

Gość gość
dziś pewnie sam dooopisz te puszczalskie LEWUSIE

Gość gość
doopicie nawet worek na wietrze a martwicie sie o samotne matki

Gość gość
najbardziej żałosne jest to że są takie co wracają i oczekują poklasku czy uj wie czego ale nie chodzi o zwykla akceptacje tylko traktowanie jak bohaterkę . glupie lochy

Gość gość
Samotne szmaty matki haha

Gość gość
A wy mężczyźni to co się nie puszczacie? Yebani hipokryci, facet może yebac ile chce , a kobieta to zaraz puszczalska. Żałosne

Gość gość
nie mężczyzna z natury zalicza a nie się puszcza a mężczyzna murzyn zawsze bedzie wyżej w hierarchi od kazdej samicy kobiety

Gość gość
Idź powiedz tak swojej matce

Gość gość
bedzie placz

Gość gość
Taka jedna szmata mi mówiła, że ona nie będzie się starać o brytyjski paszport i... nie pozwoli jej dzieciakowi (też ciapaty) mieć. Wyebią ich a wstyd będzie.

Gość gość
wyebia je :)

Gość gość
faktycznie idiotki puszczają się z prymitywami i kozojebcami, ale pociesze, w Warszawie chorych umysłowo kobiet nie brakuje i też puszczają się arabami i pakolami, a nawet czarnymi, potem smutne toto chodzi po ulicach, a dzieci popadają w nałogi lub choroby psychiczne. Widać to śniadych i czarnych chłopakach. Dziewczyny mają lepiej, o ile nie są zboczone w stronę religii pedofila i mordercy Mahometa, wtedy są świrnięte i nikt takiej nie chce z wyjątkiem kozojebców. :P

Gość gość
i co sie dziwic, ze pzrez takich idiotow - medrkow kafeteryjnych swiat sie z Polski smieje. Tak jak oni nie chca sniadych dzieci , tak reszta swiata nie zechce Polakow nawet na wycieczkach- juz teraz mamy opinie zasciankowych pólgłowkow

Gość gość
autentyczna historia - przyjechaliśmy z mężem do uk 6 lat temu, oboje pracujemy w zeszłym roku urodziłam córeczke, na porodówce ze mną leżała polka (około 21 lat) , do mnie przychodził mój mąż codziennie, mama teściowa, a do niej nikt, nie zaglądałam jak tam jej dziecko wygląda bo jak próbowałam zagadać po polsku ( słyszałam jak rozmawia po polsku przez tel) to udawała że nie rozumie, i tylko po angielsku odpowiadała półsłowkami więc dałam se spokój, aż wkońcu po kilku dniach zjawił się tatuś Mohamet, wpadł z laptopem włączył skype zabrał jej dziecko i pokazywał dzieciaka rodzince przez skype a ona siedziała w drugim kącie i nic nie rozumiała bo gadali po arabsku, dzień później wypisywali mnie i ją i przyszła po nią teściowa ze szwagrem i wydukali po angielsku żeby sie pospieszyła bo taksówka na dole czeka , Mohamet jest zajety pojechał na mecz siatkówki, aha zgadnijcie jak nazwali dziecko??? tzn on nazwał bo jej tam sie nikt nie pytał