Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DominiQuoVadis

Rower

Polecane posty

Gość DominiQuoVadis

Jak myslicie - kupowac teraz? Bedzie taniej niz na wiosnę, czy troche sie obudzilam za pozno i trzeba to bylo robic jesienia? Niestety na jesien rower mi akurat ukradziono :/ . No i co polecacie na jazdę po mieście? Słychac duzo ostatnio o "Indianach" - znacie? Polecacie?

Gość karinkapralinka
ja mam Indiane i polecam, bo jak na swoja cene to naprawde niezla jakosc. albo odwrotnie. porozgladaj sie, poczytaj o nich, na pewno znajdziesz w necie duzo informacji :)

Gość gość
Ty DURNY SPAMERZE :D. x Myślisz, ze ktoś uwierzy w to, że w minutę po wpisaniu twojego posta (bo drugą minutę pisał swojego), znalazł się ktoś, kto akurat ma ten typ roweru i jest nim tak zachwycony, że natychmiast musi wszystkim o tym napisać :P ? x Jak spamer d_pa, to pewnie z roweru jest prawdziwa kupa :P.

Gość grazunia89
gosc - w sumie chyba nic dziwnego, bo glosno o tych rowerach. ja sie nie znam, nie widzialam na zywo, to sie nie wypowiadam.

Gość gość
Skończ Waść, wstydu oszczędź :P. x Jak jesteś za głupi na spamowanie, to się tej roboty nie podejmuj :P.

Gość wiola438
Moim zdaniem warto kupić rower, ale dopasowany do potrzeb. Widziałam ofertę możliwości złożenia roweru na: http://antymateria.com/rowery-na-zamowienie/ . Wydaje mi się, że jest to oferta bardzo fajna bo taki rower nie kosztuje znów dużo a dopasowany byłby to Twoich potrzeb i tras.

Gość wiola438
tylko wklej autorko swoje zdjęcie, bo może okazac się że jesteś niska i masz wielkie dupsko i trzeba będzie dla ciebie specjalna ramę :)

Gość olaolagość
ile tu jadu i nienawisci na tym forum, ogarnijcie sie...?!

Gość prawictwo pospolite 114
na miasto to najlepiej kup sobie holenderkę , bo są najwygodniejsze

Jest dużo ciekawych i oryginalnych rowerów dziś na rynku. Ciekawie wyglądają te z drewnianymi akcesoriami. Kiedyś wpadłam na taką pozycję http://goldieoldie.pl/produkty/rowery/rower-damski-women-go-bike-1000/ rower ma śliczne kolory i jest lekki co ważne. Na takim rowerze na pewno będziesz dobrze wyglądała. Ta firma także może ten rower miejski dostosować do twoich potrzeb.