Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie zdała w 4 klasie

Polecane posty

Gość gość

podstawówki, powtarzała rok i znów nie zdała , przenieśli ją do szkoły specjalnej , bo miała kłopoty z nauką , z kolegami , zawsze stała z boku , unikała kontaktów z innymi , zawsze była smutna i niezrozumiana przez otoczenie , nie chodziła na zabawy i dyskoteki szkolne a jak już uczestniczyła to nie chciał nikt z nią tańczyć , nie miała znajomych , przyjaciół , była wyśmiewana siedziała tylko w domu , skończyła jakoś szkołę , gdzieś znikła.... minęło sporo lat ... dość sporo spotkałam przypadkowo na ulicy skromnie ale ładnie wyglądającą dziewczynę zadbaną i uśmiechniętą poznałam - TAK to Magda , Magda to ty ? spytałam ? Tak , to ja odparła...a ty ?? bo nie kojarzę ... To ja ... Sylwia .. chodziłayśmy razem do szkoły Achaaa... odparła ... co u Ciebie ? Ja mówię ... tak sobie.. MAm 3 dzieci , mąż nas zostawił , nie płaci alimentów ...jest mi ciężko Ona .. masz dzieci super , ja nie mam , miałam faceta ale nam sie nie udało , jestem sama , pracuję i mieszkam w Austrii , przyjechałam coś pozałatwiać w urzędzie ... iii czy może mi jakoś pomóc ... bo ma różne wejścia że może mi pomóc z pracą ... Myślę ... ona taka była niezdarna po szkole specjalnej i tak sobie radzi,,a ja mam maturę i zostałam z dziećmi na lodzie ... sama się z niej wyśmiewałam że poszła do szkoły specjalnej a ona chce mi teraz pomóc ...

Gość gość
za karę że się śmiałaś teraz masz za swoje

Gość gość
ona sobie z ciebie kpi a czemu musiałaś do niej podejść i się pożalić, że jesteś samotna matka z 3 dzieci ? dziwna jesteś

Gość gość
Nie denerwuj się. PiS wprowadzi ustawę, żeby płacić alimenty.

Gość gość
są różne rodzaje inteligencji, ty jesteś życiowo nieogarnięta :P