Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks oralny to dewiacja i uprzedmiotowienia człowieka

Polecane posty

Gość gość

seks oralny to dewiacja i uprzedmiotowienia człowieka

Gość łuku na muniu
Co to za bzdura,czy taki temat wyszedł na prelekcji ojca dr.

Gość gość
Tak! Każdy sex to dewiacja! Powinniśmy wszyscy odrzucić sex, założyć koszule pokutne i wlosienice i na kolanach do Torunia czy Częstochowy prosić o wybaczenie

Gość gość
Seks oralny to dewiacja? To co powiesz o np. BDSM (przemoc, znęcanie się), scat (kupa), pissing (sikanie) albo vomit drinking (picie wymiocin)?

Gość gość
21:15 Twoim przypadkiem powinien się zająć jakiś dobry psychiatra, ale myślę, że nawet jego by to przerosło. Skąd w społeczeństwie biorą się takie p****y.

Gość gość
Że co? Wyjaśnij, czemu psychiatra miałby się mną zajać tylko z powodu tego, iż wiem o istnieniu obrzydliwych fetyszy? Idac twoja logiką, to każdy, kto słyszał i/lub wie o istnieniu isis powinien być odwiedzony przez antyterrorystów. To ty powinieneś się leczyć

Gość gość
Ostatnio oglądałam jakieś tam bdsm :P kolesie spuszczali się do miseczki, a laska (jak stężało i nazbierało się naprawdę sporo ) jadła te gluty. Robili jej jeszcze inne rzeczy :D, ale to w temacie oralnego. Ohyda. :( Klasyczny oral przy tym jest taki normalny, a połyk taki ciepły. :D 4I