Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy puszysta kobieta

Polecane posty

Gość gość

Może być atrakcyjna ?

Gość gość
nie wiem, może dla kogoś będzie

Gość gość
A tak ogolnie dla facetow? Czy raczej wolą szczupłe ?

Gość gość
a jak jest tak ogólnie to już sama "puszysta kobieta" najlepiej wie;)

Gość gość
A z Twojej perspektywy?

Gość obecny
pogawędzić zawsze można i wypić litr wódki we dwoje , faceci tak mają , że po wypiciu każda się podoba , nawet puszysta , kac moralny pojawia się nad ranem z chwilą wytrzeźwienia

Gość gość
a z moich obserwacji to wolą szczuplejsze, nie wieszaki czy coś w tym stylu ale też nie "puszyste"

Gość gość
Co to znaczy 'puszysta'?

Gość gość
Hmm... nie wieszaki, nie puszyste. Czyli jakie ? Waga - wzrost - biust ?

Gość gość
Może, co nie oznacza, że musi :). Na ostatnim wyjeździe było nas 40 chłopa. Kilka dziewczyn z obsługi hotelu miało różną budowę. Na wysoką i pulchną dyr. techniczną mieliśmy ochotę wszyscy :). Znam też puszyste kobiety, których nie dotknąłbym nawet kijem, więc seksapil i idąca za min atrakcyjność, nie zależą wyłącznie od wagi :). I żeby było jasne: w naszej ekipie byli mężczyźni w przedziale 27...52 lata.

Gość gość
jak to co znaczy? to eufemizm na grubaskę:)

Gość gość
każdy ma swoje wymarzone parametry więc nie ma sensu podawania jakichś wartości:P ogólnie największe powodzenie będą miały te których BMI mieści się w zakresie normy

Gość wielkolud z Polski
Ja wolę pulchniejsze dziewczyny i miałem tak od zawsze :).

Gość gość
Ile mogła ważyć ta Pani, na która mieliście ochotę ?

Gość gość
Ale co to znaczy gruba? Ile kilo? Ile % tkanki tłuszczowej. Grube to rozmiar 40 czy 52?

Gość gość
40-42

Gość gość
oblicz sobie bmi i jak wychodzi ci nadwaga lub otyłość to znaczy że jesteś mniejszą lub większą grubaską:)

Gość gość
gość dziś Jakieś 176cm wzrostu i pewnie z 90kg :). Zakumplowałem się z nią i pokazywała zdjęcia na których dawniej była bardzo chuda. Kłopoty z tarczycą zmieniły jej budowę (moim zdaniem na lepsze :) ).

Gość gość
A czy ja napisałem, ze jestem kobietą? Pytam poprostu jak to i Was Panowie jest. A słowo grubaska na kobietę, które nosi rozmiar 42 to wielka przesada :-)

Gość gość
To pewnie taka w rozmiarze 42-44 musiała być.

Gość gość
znam grubsze kobiety, które są w stanie na siłę wbić się w mniejszy rozmiar żeby poprawić sobie samopoczucie;) jest im niewygodnie i wyglądają kiepsko ale dał radę zapiąć guzik:P dla mnie to nic nie znaczy, jak ktoś wyżej napisał jak komuś wychodzi zbyt wysokie BMI to znaczy że jest 'puszysty'

Gość gość
Moja kumpela zawsze była piękną kobietą :). Jacyś idioci nawet strzelali się o nią kiedyś :P. W wiekiem przybrała na ciele i jak mawia, ostatnio odwraca się za nią więcej mężczyzn, niż dawniej :).

Gość obecny
kobiety o facetach opowiadają na wesoło w swoim towarzystwie , podobno kobieta jest zawsze zwarta i gotowa aby nadstawić vaginę ale podobno facet nigdy nie jest gotowy na bzykanie i kobieta leży nago albo stoi i czeka na faceta i zanim facet jest gotowy do bzykania to kobieta zasnęła

Gość gość
To może moim kobiecym okiem. Noszę rozmiar 40/42 nie wbijam się w małe ciuchy. Jestem w szczęśliwym związku jak rozwniez interesują się mną faceci,np. W pracy. Zauwazylam, ze modą na same kości już dawno minęła. Pozatym jestem posiadaczka pięknego biustu D, o którym chude mogą pomarzyć. Pozdrawiam

Gość gość
Pozdro

Gość obecny
faktycznie damskich kościotrupów jest coraz mniej i bardzo dobrze , niech króluje rozmiar 38 - 40 w sukienkach , być może już za kilka dni pokażą się w sukienkach a zapierdziane kalesony wrzucą do pralki

Gość gość
Tak jasne jha jestem gruba i nawet majac ten rozmiar 42 moge zapomniec o facecie zwiazku tym bardziej i miłosci nawet faceta na niezobowiazyujace przytulanie ciezko znalesc bo każdy szuka szczupłej sliczotni HIPOKRYCI!I tak wolicie szczuple a na gruba patrzycie sie z obrzydzeniem

Gość gość
A ta co chcieliscie wszyscy p[rzelciuec pewnie kasiasta była i ta kasa was podniecała ha ha faceci wola szczupłe a nie tłuste

Gość gość
Mezczyzni boja sie grubasek bo smierdza zaleglym potem na inch ciele. A ten kolega co twierdzi ze gruba sie kazdemu podobala to niech stanie jeszcze raz w kolejce po mozg hahaha ;) pewnie tylko tak walneli dla swietego spokoju by sie odczepil z grubasami wlacznie :D

Gość KARYNA Z DŁUGIM NOSEM
A ja jestem chuda ale brzydka i zazdroszczę wszystkim puszystym, które mają powodzenie.