Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy puszysta kobieta

Polecane posty

Gość gość
puszyste są króliczki, kurczaczki i kotki. Człowiek, o ile nie ma nadmiernego owłosienia, może być z nadwagą, otyły, gruby. Puszysta kobieta - hahahaa

Gość gość
Lepsza puszysta niż koścista. Anoreksja jest odrażająca i aseksualna. Jak widze worek kości to myślę, że to wkrótce wykituje.

Gość gość
gość 2017.02.09 To może moim kobiecym okiem. Noszę rozmiar 40/42 nie wbijam się w małe ciuchy. Jestem w szczęśliwym związku jak rozwniez interesują się mną faceci,np. W pracy. Zauwazylam, ze modą na same kości już dawno minęła. Pozatym jestem posiadaczka pięknego biustu D, o którym chude mogą pomarzyć. Pozdrawiam Nie ma to jak sobie wlewac. Za moja babcia tez sie ogladali bo wariacko wyszla w lecie w futrze! Ja nosze rozmiar 38, mam naturalny biust d+ I mam bardzo dobrego meza anglika, bogata rodzine swa,siedze w domu gdzie zarabiam jaki grafik komputerowy bo tak chce, przygotowuje sie do sesji na mych studiach prawniczych (solicitor to sie tu nazywa), nawet jak mi nie wyjdzie z mym mezem to zawsze bede samodzielna, moge wyjechac do innego kraju angielsko jezycznego jesli mi sie tu znudzi. Nie licytuje sie kto ma lepiej tylko taka buta z ciebie kobito wyszla ze postanowilam ci przypomniec czemu tak ten watek cie ruszyl. Powodzenia zakompleksiona babo z syndromem miasta powiatowego!

Gość gość
Chude jest brzydkie! 😠😡

Gość gość
Grube jeszcze gorsze! a poza tym puszysty to może być kot albo śnieg a człowiek jest gruby. Wiec nie słodźcie sobie grubi ludzie!!!!!!

Gość gość
W życiu bym sie nie dobrał do jakiejś śmierdzącej anorektyczki. Nie dość że toto chore na głowę, to jeszcze można się poobijać.

Gość gość
Chude mają wiadro między nogami :o

Gość wrednybabsztyl
Warto obracać się w kręgu mądrych ludzi to nikt uwagi nie zwróci.Debil zawsze ubliży a mądry nawet jeśli pomyśli to będzie miał na tyle taktu by nie sprawić przykrości.Do debili:A Wy myślicie,że ludzie grubi nie są świadomi tego ,że tacy są?To Wy myślicie,że Amerykę odkryliście :) YNTELYGENCJA

Gość gość
Ale grube słodzą sobie ze są puszyste, przy kości albo kobiety krągłe...no ludzie bez przesady. Prędzę usłyszę słowa od chudej ze jest chuda niż gruba powie ze jest gruba. Na wygląda ze słowo Gruba ciężko przechodzi przez gardło

Gość gość
Ten kto pisze ze anorektyczki go obrzydzaja ale nie piszcie głupot bo grubaski maja ciezko znalesc faceta itd nie maja powodzenia sama jestem gruba i wiem jak to jest

Gość gość
Jak dla mnie nie.