Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WyzwolenieSpodokupacjiUSA

Putin nakazał przygotowanie się na czas wojny

Polecane posty

Gość WyzwolenieSpodokupacjiUSA

Rosyjski minister obrony, Siergiej Szojgu ujawnił informację, że Władimir Putin nakazał siłom powietrznym przygotować się "na czas wojny.

Gość gość
co?!!! dawaj zrodlo tych rewelacji

Gość gość
informacja z portalu zmianynaziemi kropka pl (niestety na kafeterii jest cenzura na ten bardzo niezależny i wiarygodny portal, więc nie można wkleić linka)

Gość gość
co wy na to? /wiadomosc/federica-mogherini-oglosila-ze-europa-potrzebuje-uchodzcow-i-nie-zatrzyma-migracji

Gość
A co w tym dziwnego? Wlasciciele zakladow pracy chca miec za brama kolejke bezrobotnych, wtedy mozna mniej placic i deptac prawa pracownicze. Wiec dlatego chca miec imigrantow. Tak samo myslala Merkel, kidy 2 lata temu zapraszala uchodcow i tak samo mysli teraz Mogherini. A durnie maja pretensje do lewicy.

Gość gość
ja bym je zap.iertttolil golymi rekami! szm.aty niech mowia za siebie a nie za cale spol europy. w takim ksztalcie ja nie widze sensu aby PL dalej uczestniczyła w tym jarmarku obłudy. powinnismy czym predzej wyjsc z UE. ta piissda najpierw placze a potem mowi ze potrzebna nam dalsza migracja. niech ta szzmata powie to rodzinom ofiar z rak muzulmanow! kiedys ja udus.ze