Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja matka rozpowiada ze jej najwiekszym bledem bylo urodzic

Polecane posty

Gość gość

dzieci;o dzisiaj sie dowiedzialam od znajomej

Gość gość
Chore

Gość gość
To nie musi oznaczać, ze Was nie nienawidzi itd. Po prostu po latach odkryła, ze dzieci jednak nie dały jej tego magicznego spełnienia, a wręcz uniemożliwiły jej pójście inną drogą. Takie myślenie trochę co by było gdyby. Gdyby nigdy Was nie urodziła tak naprawdę nie odczuła by Waszego braku bo byście nie nigdy istnieli.

Gość gość
Widocznie mialaby inne zycie, bywa. Nie wiesz, w czym jej dzieci przeszkodziły?

Gość gość
mi matka od dziecka powtarzała że mnie nie chciała , że mogła mnie wyskrobać bo to było wtedy legalne . I tak non stop , aż uciekłam :-( z domu nie widziałam jej już 10 lat nawet nie wiem czy żyje .

Gość gość
Wpiszcie się na temacie gdzie bezdzietnym wmawiają, że nie znają matki co żałuje, ze urodziła dziecko, bo dziecko to szczęście i bezdzietne będą żałować, ze nie urodziły, a żadna matka nie żałuje, ze urodziła.

Gość gość
Nie widzę w tym nic chorego. Kobieta zwyczajnie jest szczera i mówi to co myśli. Tak. Są kobiety, które żałują tego, że urodziły dzieci, tylko przyznawanie się do tego jest ogromnym faux pas i można narazić się wręcz na ostracyzm społeczny. Gdybym mogła jeszcze raz się przeżyć swoje życie nigdy nie zdecydowałabym się na dzieci. Najlepszy okres w moim życiu to te parę lat spędzonych z mężem, zanim jeszcze zdecydowaliśmy się na dzieci.