Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brzuch ciąża

Polecane posty

Gość gość

cześć, mam pytanie co się dzieje z brzuchem podczas ciąży. Przed ciążą nie miałam brzucha modelki, miałam trochę tłuszczu na brzuchu, ale tak w normie. Nie zwisało mi ani nic ;) Nie był to kaloryfer. Jak się taki lekko otłuszczony brzuch zachowuje w czasie ciąży? Ten tłuszcz się rozkłada na cały brzuch? zostaje w tym miejscu co był, dochodzi nowy tłuszcz? czy brzuch robi sie twardy wraz z czasem i powiększaniem dziecka?

Gość gość
Ja też miałam mala oponke przed ciążą i tak jak Ty się zastanawiałam ;) Jestem w 7 miesiącu ciąży, ten tluszczyk został na przodzie brzucha, i nie rozprowadzil się w magiczny sposób tak jak oczekiwałam :D Ale brzuszek ciążowy wygląda fajnie :)

Gość gość
szkoda, juz myslalam,ze sie jakos rozejdzie haha :D dzieki za odpowiedz Ja jestem w 4 miesiacu ;)

Gość gość
No mi się nie rozeszlo :D Ale wierzę, że dzidziusie wyssa z nas te oponki przy karmieniu piersią :D Poza tym będzie dużo wysiłku przy ogarnianiu malcow, także samoczynny trening nam wyjdzie :D Trzymam za nas kciuki autorko! Bądź dzielna, bo ja już ledwo się turlam :D

Gość gość
tez na to licze :D haha no to trzymam kciuki o łatwe i szybkie zakończenie ;) mi jeszcze zostało i jak narazie odpukac ,rewelacja, zadnych dolegliwosci czy uciazliwosci nie mam Ale sie to pewnie zmieni wraz z wielkoscia brzucha :D