Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zauważyłyście, że mniej inteligentne kobiety farbują włosy na blond?

Polecane posty

Gość gość
06:41 ty i uczelnia? JAKA?? Porozmawiajmy o przedmiocie twoich studiów.

Gość gość
06:25 Ale ty nie umiesz ocenić ich inteligencji wieśniaro, bo sama jestes głupia, puszczalska i z wiochy

Gość gość
6:44 a ty cały czas o sobie, puszczalska tępa szmato z wiochy :D istnieje inny świat niż ten wiejski rów przydrożny, , z którego ty nigdy nie wypełzniesz.

Gość gość
same wiesniary, dziołchy :D

Gość gość
Co studiujesz, dlaczego mi nie odpowiedziałaś???

Gość gość
Ona studiuje dogadzanie klientom

Gość gość
No tak, na tej "uczelni" same brunetki, bo prostytutki muszą się dowartościować przynajmniej włosami w kolorze góówna.

Gość gość
No czekam ciemna dzivvo z 06:41, odpowiedz mi CO TO ZA STUDIA???

Gość ciemna dzivva
Jestem na studiach ssania pały klientom 😭

Gość gość
Współczuję ci ty patologiczna ścierko, przegrałaś życie sprzedając swoje ciało.

Gość gość
Kobiety to są gorsze od facetów, na seriooo :D

Gość gość
Proponuje Ci zrobic badania i wydać książkę na temat zależności farbowania włosów na dany kolor i IQ :)

Gość Jula8980808880
Prawda jest taka, że facet nie patrzy głownie na kolor wlosów ale na całokształt. Np. jeśli blondynka jest ładniejsza to wybierze blondynke, jesli brunetka to brunetkę. Facet zawsze patrzy całościowo czy ładna czy brzydka, jaką ma przede wszystkim figure i twarz, a kolor wlosów to sprawa drugorzedna. Wątpię żeby jakikolwiek facet wybrał kobietę tylko ze względu na kolor jej włosów

Gość Jula8980808880
Tzn. kolor włosów jest ważny o tyle, ze może dodawać uroku albo go odejmować. Np. jednej wiadomo, że bedzie pasował np. czarny, innej blond czy rudy. Ale sam kolor wlosów nikomu urody nie zagwarantuje, jest tylko dodatkiem do całokształtu. Dlatego takie spieranie się który kolor włosów ma przewagę jest bez sensu bo facet wybierze tą ładniejszą po prostu

Gość gość
Dzieki Ci za ten temat :) Jestem blondynką i w sumie to miłe kiedy ktoś mi zazdrości i próbuje umniejszyć moja wartość bo to oznacza, że czuje we mnie konkurencje i zazgrożenie. Takie tematy tylko uwtierdzają mnie w tym, że jednak brunetki czują niepewność przy blondynkach

Gość gość
Proponuje Ci zrobic badania i wydać książkę na temat zależności farbowania włosów na dany kolor i IQ usmiech.gif x Chyba ją przeceniasz, to jest zadanie któremu taka prymitywna dzifka nigdy nie podoła intelektualnie.

Gość gość
A co ma kolor włosów wspólnego z inteligencją? Bez sensu. Pełno łazi farbowanych brunetek i rudych. To jest najgorsza porażka, mało komu w granatowej czerni, albo w czerwonych włosach pasuje. Pewnie nie mogły się pozbyć natrętnych wielbicieli, więc się oszpeciły dla świętego spokoju :-)

Gość gość
hahaha głupie blondynki

Gość gość
wracają do korzeni naprawiając błędy natury głupie bdziągwy!!!

Gość Pieknojestwnas

Nigdy tego nie zrozumiem , sama odziedziczyłam naturalnie jasna karnację , jasne blond włosy oraz zielone oczy . 

Nie wiem jak wyglądała bym , jako ruda czarna albo w brązie , nie będę zmieniać koloru włosów i niszczyć go farba . Po co , bo nagle ktoś napisze ze faceci wola brunetki? Albo blondynki? Albo ktoś powie ze blond to jak z burdelu a ciemny jest nudny? 

Zaskakujace jak niski poziom inteligencji posiadamy jako społeczeństwo, widać to wyraźnie na portalach społecznościowych . Jestem załamana poziomie młodych dziewczynek i kobiet , to jak sprzedają wszystko co maja najcenniejsze , swój honor i skromność na rzecz „like” . Chcą być podziwiane niczym boginie , ale to ułuda i kompleksy nimi powoduje . Strach pomyśleć ze większość z nich to matki , jaki przykład dla potomstwa ?? widzę powypalane farbami wlosiska z ohydnimi odrostami , kobiety na prawdę wasz naturalny kolor to takie zło? 

Co jeszcze w imię piękna i dbania o siebie mamy zrobić ? Żeby jeszcze facetów to obchodziło ale , nie tutaj rywalizują tylko kobiety , same ze sobą . Coraz to gorsze katusze już sobie wymyślają . 

Badzmy takie jakie jesteśmy i starajmy się aby nasze naturalne piękno z środka zawsze było na pierwszym miejscu , nie te sztuczne uzyskane okropnymi metodami . Kochajmy naszych mężczyzn i nasze dzieci , to ich uwagi wymagajmy o nią wyłącznie zabiegajmy , nie pędźmy z tłumem jak jakieś głupie owieczki , zawsze stawiajmy na indywidualność , skromnosc oraz logikę .

Szanujmy się nawzajem kobiety !  Przestańmy być do siebie tak wrogo nastawione .Chrońmy swoja wrażliwość oraz to co piękne i naturalne . 

Z miłością do wszystkich kobiet!

Gość gość

Przede wszystkim brunetki/szatynki nie muszą się mocno malować bo i tak są ładne a blondyny to wyglądają paskudnie jak się nie umalują znam taką jedną: blada jak trup,brak brwi i czerwone rumieńce na wystajacej szczęce - taka typowa niemiecka Helga.