Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam depresję i tęsknię za facetem

Polecane posty

Gość gość

wariuję już przez to. chyba pójdę gdzieś i się puszczę, tak bardzo chcę choć przez moment poczuć, że komuś na mnie zależy, nawet, jeśli będzie mu zależało tylko na tym, żeby mnie wybzykać. chcę zobaczyć pożądanie w czyichś oczach. cierpię cały czas, więc już mi wszystko jedno.

Gość wawelianka
wiesz nie warto tak byle jak byle z kim byle gdzie, szukaj może uda Ci się znaleźć kogoś kogo pokochasz....pozdrawiam

Gość gość
Obrzydliwe, co oni robia jej z ta d/upa wiadro.

Gość gość
A ile Ty masz lat?

Gość gość
spieprzaj z tym linkiem. jestem atrakcyjna, wiem jak uwodzić, mam zamiar dziś wieczór się odstrzelić i dla sportu wyrywać ile wlezie. jeśli jakiś facet mi się spodoba, to się puszczę, może akurat będzie fajny seks? a po wszystkim go wywalę z mieszkania, żadnego wymieniania się numerami czy coś.

Gość gość
generalnie to i tak mam myśli samobójcze więc jest mi wszystko jedno. jeśli przez to, co zrobię jeszcze bardziej się skrzywdzę to będę miała w końcu ten bodziec, żeby się zabić i będzie spokój. nie wierzę już w miłość z wzajemnością. mam 30 lat, miałam dość czasu, żeby taką znaleźć. i nic...

Gość gość
to nie jest obrzydliwe , jest z******te !!! POuczające !!

Gość gość
baby to koorfy, od dawna wiadomo

Gość gość
Hmm no i wlasnie autorko ja tez caly czas bylam w depresji i nie nawidzialam siebie, przez to ze nikt mnie nie chce i zaczelam niszczyc sama siebie ,puszczajac sie z kazdym jednym.Efekt koncowy byl taki ze zaszlam w ciaze z kryminalista, faceta koplam w d a ciaze usunelam. mialam wybor usunac ciaze lub pizgnac sie pod pociag ,zaluje ze tego drugiego nie wybralam, bo do dzis cierpie.

Gość gość
baby to koorfy a ty jesteś głupi prawik którego nie chce żadna cnotliwa i co? 1:0 dla nich.

Gość gość
Nie ma za czym cierpieć uwierz mi to tylko była larwa, kawałek flaczka płodowego, usunięcie takiego to jak pozbycie się plemników. Co w tym smutnego? Nic.

Zastanów się, czy serio warto. Nigdy nie wiadomo jak taka akcja może się skończyć. Żebyś sobie krzywdy przypadkiem nie zrobiła. Wyjdź z koleżankami, zrób dla siebie babski wieczór, zadbaj o siebie. Kup dobre winko, weź długą, gorącą kąpiel, puść sobie jakiś babski film, zrób sobie paznokcie, zadbaj o włosy... Skup się na sobie. Lepiej na tym wyjdziesz. :)

Gość gość
Taa ale mi rada w du/pe z taka rada.Kapiel na chwile odpreza a potem znow doly i dolki a z kim ten babski wieczor, jak nie mam w ogole kolezanek, znajomych ,przyjaciol.

Gość gość
15;51No cierpie nie z powodu usunietych zarazonych plemnikow a z tego powodu ze jestem bardzo samotna i nieszczesliwa i nikogo nie poznaje wartosciowego, z roku na rok wiec lepiej sie puszczac i niszczyc siebie ,zycie dla samej siebie nie ma sensu i wszystko jest bezsensu.

15:54 - Nie pasuje ci to nie korzystaj, moim znajomym po zerwaniach skupienie się na własnych potrzebach skutecznie wyciąga z dołka bo nie siedzisz i nie rozpaczasz a coś robisz, a przez dbanie o siebie czujesz się bardziej pewną swojego wyglądu. 15:58 - Rób jak uważasz ale lepiej żebyś sobie zdawała sprawę z ewentualnych konsekwencji.

Gość gość autorka tego tematu
koleżanki, winko i inne rady rodem z kobiecych pisemek można sobie o kant d. potłuc... ja chcę miłości. mam zamiar odezwać się do tego faceta ostatni raz w walentynki, jak nie wypali to pierdolę to, idę się puszczać i przestaję już wierzyć w miłość. faceci to ścierwa, nie potraficie kochać, na niczym wam nie zależy. a zawsze byłam z brzydalami, przeciętniakami, którzy niby mieli dobre serca.. hahaha teraz to się puszczę z jakimś przystojniakiem, chociaż raz będę miała seks z kimś, kto jest naprawdę seksowny