Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pioruny pisowskie

Polecane posty

Gość gość

dają za leżenie i pieprzenie się młodym zdrowym 500+, nie mogłam oglądać, płakałam, Boże gdzie ty jesteś, pomocy i opieki wymagają tacy ludzie, a nie młodzi zdrowi rodzice, http://www.zbigniewstonoga.eu/post/8200/szczesliwe-zakonczenie-akcji-w-szpondowie/ Szczęśliwe zakończenie akcji w Szpondowie Komentarze: 5 28 grudnia 2016 Liczba wyświetleń: 3 918

Gość gość
Już mam dość tego wszyscy nagle zaczęli się interesować polityką jakby to dotyczyło nas zwykłych ludzików. Ani platfoma ani pis nic mi osobiście nie zrobił ani nie ma to żadnego wpływu na moje życie to co robią i uchwalają

Gość gość
jestesmy w Europie w prawie kazdym kraju przysluguje zasilek w wysokosci okolo 200 euro to w/g Ciebie tez tam rzadzi PIS,

Gość gość
barany pisowskie, pomocy potrzebują ludzie chorzy, tak jak tu w tym reportażu. No nie, tutaj nie ma ani jednej osoby zdrowej. To co pomaga dowbor to jest pikuś, bo pomaga młodym zdrowym idiom rozmnażającym się, którzy mogą sobie chałupę ogarnąć z brudu

Gość gość
Autorko dobrze sie czujes

Gość gość
Zazdrościsz tego 500 plus? czy co bo nie wiem

Gość gość
do gość dziś - małpo nie rozumiesz, to, żeby ci zabrać te 5-00+ a dać takim chorym a ty jak masz zdrowe łapy do do pracy i zapieprzaj na te swoje dzieci co je napieprzyłaś.

Gość gość
do gość dziś jestesmy w Europie w prawie kazdym kraju przysluguje zasilek w wysokosci okolo 200 euro to w/g Ciebie tez tam rzadzi PIS, - nie, tylko ,ze tam baranie osoby pracujące zarabiają po ok. 5-7 tys. nie tak jak u nas 1300 zł. Także mozecie dostać za pieprzenie się po 200 euro pod warunkiem, że osoby pracujące dostaną też po 7 tys.

Gość gość
do gość dziś - dotarło do tego małego móżdżka, czy nie, czy tylko masz miejsce po mózgu

Gość gość
oby szlag trafił tych baranów w rządzie, poprzedni rząd przez 8 lat nie dawał nikomu oprócz siebie bo tłumaczył, że dziura budżetowa a te idioty teraz rozdają młodym za darmo po 500+ za leżenie i pieprzenie się, zamiast pomagać chorym, litości, barany cholerne

Gość gość
Szmaty jakbyscie nawet 10 tys zarabialy a nie mialy 500+ to i tak byscie tu jeczaly ze inni maja a wy nie dostajecie. Tosz doróbta sobie dziatwy i też dostaniecie.

Gość gość
ale zawiść! lepiej wam było jak was poprzednicy okradali , jak jedli ośmiorniczki itd?

Gość gość
tez jestem za

Gość gość
Boże co za barany

Gość gość
cholerne pisowce, chorych zostawiają na pastwę losu a piorunom rozmnażającym się dają za darmo

Gość gość
i to po bożemu, zapieprzyli starym za prac ę a dają młodym zdrowym za pieprzenie się i rozmnażanie