Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy sa tu jakies malo kobiece kobiety

Polecane posty

Gość gość

czuje sie dziwnie wsrod wielu kobiet, sa ode mnie calkiem inne... Mam wrazenie, ze kazda chce byc idealna, zawsze ladna i kazda chce zachwywac innych i stwarzac dobre pozory. Ja mam zupelnie na odwrot, nie lubie gotowac, nie umiem rozprawiac dlugo o paznokciach, makijazu i kosmetykach. Cenie sobie szczerosc i bycie soba, jak nie mam o czym mowic to wole sie nie odzywac, a czesto mam wrazenie ze inni musza tak gadac na sile, nawet kogos obgadac byle by byl temat do rozmowy. Moje uczucia widac na mojej twarzy niestety, nie umiem pozowac na szczesliwsza niz jestem... Wiele kolezanek tych idealnych mi narzeka, ze czemu ty sie bardziej nie malujesz, czuje na sobie presje ze musze chodzic na silownie tak jak one, ogolnie siebie akceptowalam i nawet sie samej sobie podobalam, ale teraz juz nie wiem. Oprocz tego wiele razy czuje sie jakas gorsza, bo nie potrafie tak analizowac kazdego wydarzenia, imprezy i charakteru innych ludzi, malo mnie obchodza wady innych, nie jestem gadatliwa i raczej introwertyczna. Chcialabym sie jakos dopasowac, ale nie umiem :( ma ktos jakas rade dla takich jak ja?

Gość gość
*zachwycać

Gość gość
up