Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Już nigdy nie wejdę na stronę OLX, tam są sami oszuści, złodzieje i wariaci

Polecane posty

Gość gość

1. kupiłam drobną rzecz, nie od prywatnej osoby ale od firmy która istnieje od 15 lat, zamowilam jako przesyłka listowa UPS , coś jak paczka tylko w formie koperty i tansze niz paczka, wyslali mi poleconym Inpost, najtansze najgorsze g****o ktore idzie kilka dni, gorsze niz poczta polska 2. sprzedałam babsztylowi klocki lego po młodszym bracie ktory juz sie tym od dawna nie bawil, za 200 zl wielkie pudło oryginalnych klocków, mialam oryginalne pudelka, w ogloszeniu napisałam że kilkudziesięciu elementów drobnych moze brakować, po tygodniu wydzwania do mnie ze ją oszukałam, że dzieciaczek nie może dokończyć budowania bo brakuje mu paru klockow, ze sprzedaje śmieci i żebym oddała pieniądze bo na policje pojdzie, powiedzialam ze czekam na policje codziennie po 16 do widzenia :) dostalam wieczorem wstrętnego smsa z wyzwiskami...żałosne, a wydawala sie byc normalną osobą 3. oferty wynajmu to 90% biura nieruchomości, połowa z nich to jednoosobowe pseudo biura naciagacze, oglądasz mieszkanie a potem okazuje sie ze do tego czynsz dla spoldzielni z 500 zl albo ze wynajmujesz dwa pokoje w mieszkaniu 3 pokojowym :O

Gość gość
to nie właź tam więcej, poczytaj lepiej książki :)

Gość gość
jakie tam wystawiają obciachowe ciuchy

Gość gość
I wiecznie się targują...ona weźmie za tę cenę, ale już z wysyłką:O

Gość gość
Dlatego ja tylko osobiście kupuje nigdy żadnych przesylek i zawsze sprawdzam przed zakupem za co place.

Gość gość
z tym targowaniem to jakaś masakra, sprzedawałam telefon i napisalam NIE WYMIENIAM SIĘ, CENA OSTATECZNA i co ? pełno maili z pytaniami czy chce jakieś srajfona w rozliczeniu albo chcę kupić teraz ale przesyłke daje pani gratis ok ? :O - ludzie w ogóle nie potrafią czytać ze zrozumieniem - czy jak idą do sklepu to też się tak targują ? ok ,to pojde jutro do Lidla i powiem przy kasie biore caly kosz zakupów ale niech mi pani da rabat na całość 10% bo inaczej nie biore :D

Gość gość
No wlasnie, ciekawe czy w Lidlu tak sie targują :D:D

Gość gość
Niestety będzie na OLX coraz gorzej ponieważ Allegro przechodzi mocne zmiany, chcą się stać czymś w stylu Amazona, chcą wygnać indywidualnych sprzedawców do swojej platformy z anonsami czyli OLX, a Allegro zostawić dla firm i ludzi ktorzy dużo sprzedają. OLX to śmietnik pełen śmieci i oszustow, administracja w ogole nie reaguje na zgłoszenia lub...kasują uczciwe oferty bo coś im się nie podoba np fotka lub opis. Gorszy jest chyba tylko serwis Gumtree, tam pełno zboczeńców ktorzy niby oferuja prace a szukają prostytutek lub tancerek na rure, bo co to za powazna firma ktora ma emaila MAREK102 wp .pl albo firmahandlowa onet .pl ? nie stać ich na wlasna domene za 10 zl? numer telefonu to komorka? kazda poważna firma ma stacjonarny i/lub fax oraz wlasną strone w sieci.

Gość gość
Ja wlasnie jestem na etapie wnoszenia sprawy cywilnej do sądu bo właśnie takoego śmiecia kupilam za300 zl na olx. Sprzedawczyni oszustka ma pytanie czy styropiany w foteliku cale itd to opisala ze wszystko naj naj jak nowe. W rezultacie przyszedl śmieć. Lepsze ludzie za darmo dają

Gość gość
Witajcie olx to zlodzieje nawet sam serwis okrada ludzi bo kaze placic za niemal wszystkie ogloszenoa, zrobili sobie monopol .Kiedys na darmowej tablicy nie bylo takich jaj moze wreszcie ludzie przestana dawac tam ogloszenia bo dorabiaja i tak juz bogatych Allegro i olx.

Gość gośćZadra
OLX to banda złodziei ..sama instytucja ..kradnie wykupione ogłoszenia usuwając je podczas ich trwania pod pretekstem złej treści itp ..Banda złodziei ,która powinna mieć kontrolę z Urzędu ..

Gość maniek2298552
Jestem tego samego zdania, dlatego też szukając w internecienowych rozwiązań trafiłem na stronę z darmowymi ogłoszeniami https://cShop.pl jest tam mnustwo darmowych ogloszeń z całej polski

Gość Kamila krancel 887
właśnie przeczytałam Twój komentaż i posanowiłam wejść na stronę którą polecasz i jestem podobnego zdania jest ładna opcjonalna i prosta w użyciu więc polecam też https://cshop.pl głoszenia praca,ogłoszenia praca płock,ogłoszenia praca warszawa,ogłoszenia praca białystok,ogłoszenia praca

Gość gość
Mało naturalnie to wyszło . Opowiadasz sama sobie robiąc nieudolnie reklame...no miszcz marketngu...

Gość gość
olx to oszuści i złodzieje dodale ogłoszenie premium maxi po paru dniach zablokowali moje ogłoszenie jako ze naruszam regulamin takich ogloszen jak moje jest tysiące nie rozumiem w taki spob zarabia sie w olx banda zlodzieji

Gość gość
Ja miałem leprzy przypadek OLX mnie zwalowalo na na 29 zł wystawili mi ogłoszenie do pierwszej edycji ogłoszenie czyli zapłaciłem 29 zł za parę min banda pajacow

Gość gość
Żeby nie było wystawiłem samochód i dupa koniec z tym portalem nawet k...a nie ma możliwości zadzwonić

Gość gość
Ja sprzedaję na olx juz chyba ponad 3 lata i nigdy mnie nie oszukali. Raz usunęli moje ogłoszenie, ale faktycznie złamałam regulamin. Kasę za opłatę wyróżnienia tego ogłoszenia zwrócili, więc ja nie mam zastrzeżeń

Gość Fakol
Kupuje dużo na OLX. Jeśli jest coś blisko to odbieram osobiście. Jeśli daleko to żądam przesyłki za pobraniem. jeszcze nikt nie odmówił a tym samym jeszcze nigdy nie zostałem oszukany.

Gość gość
Ja uwielbiam OLX i tylko tam wystawiam ogłoszenia.Co prawda,raz facet mnie oszukał bo wysłał puste opakowanie po płycie,płyty w środku nie było..A to była bajka dla syna,który był rozczarowany że pudełko jest puste.Napisalam do niego to zbluzgał mnie że kłamie bo on płytę wkladał do pudełka.

Gość gość
Ach, żądasz przesyłki. ..buahahaahaaaaa

Gość gość
Ostrzegam wszystkich Justyna Kołata z Kalisza to zlodziejka i oszustka!!! https://www.olx.pl/oferty/user/8BCIb/ Sprzedaje rzeczy niezgodne z opisem i stanem faktycznym!

Gość gośćAVATARO
słuchajcie ludziska to najgorsza strona jaka moze byc... dajecie ogloszenie placicie smsem- bo do platnosci karta nie mam wogole zaufania ... i co? i dowiadujecie sie ze usuneli bo im opis nie pasowal.... hahahah... po prostu zenua... odradzam korzystanie dla mnie to naciaganie i zdania nie zmienie... juz lepiej na tablicy ogloszen dac ogloszenie... w sklepie...

Gość Adam
Dnia 11.04.2018 o 17:11, Gość gość napisał:

Ja sprzedaję na olx juz chyba ponad 3 lata i nigdy mnie nie oszukali. Raz usunęli moje ogłoszenie, ale faktycznie złamałam regulamin. Kasę za opłatę wyróżnienia tego ogłoszenia zwrócili, więc ja nie mam zastrzeżeń

A za samo wystawienie ogłoszenia już ci kasy  nie zwrócili? Prawda?

Gość jgd

Ja często wchodzę na OLX, czasami sprzedaje jakieś drobne rzeczy lub oddaje za darmo a jeśli kupuję to tylko na miejscu,ale raz jedynie raz zamówiłam z drugiego końca Polski płytę dla syna i zapłaciłam facetowi przelewem a przyszło samo opakowanie😐 Nigdy więcej. Bezczelny facet jeszcze szedł w zaparte że włożył do środka płytę.Zamówiłam synowi ze sklepu internetowego i jak się okazało tylko o 8 zl. drożej.