Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anja8105

Beta

Polecane posty

Gość Anja8105

Miałam bardzo skąpa miesiaczke 9 stycznia a półtora tyg temu juz miałam dwie mocne kreski z popołudniowego moczu . Dzisiejsza Beta 1496. Norm lab to 0.2-1. 5-50 1-2 50-500 2-3. 100-5000 3-4. 500-10000 4-5. 1000-5000 5-6. 10000-100000 Moje pytanie czy wynik pokazuje długość ciąży od zapłodnienia czy od ostatniej miesiączki ?

Gość gość
Od miesiączki

Gość Anja8105
Czyli to tak na prawdę 2-3 tydz ciąży ? To skąd pozytywne testy półtora tyg temu? Nie znam sie na tym kompletnie :(

Gość gość
Kobieto wg norm jesteś w 4-5tygodniu ciąży. Zgadza się od 9stycznia 4-5tygodni czy nie

Gość gość
Czytałaś ulotkę z testu? Jaka czułość miał 20? To jak wynik z krwi masz już 1,5tys to test z apteki wykrył ci juz ciążę.

Gość Anja8105
Zgadza sie ale test z apteki był pozytywny półtora tyg temu popoludnu czułość 15.

Gość gość
I co ci się tam nie zgadza? Beta rośnie w ciągu 48h o jakieś 66%.

Gość gość
Jesteś w ciąży, ciesz się a nie szukasz dziury w całym. Do ginekologa umów się za jakieś 2 tygodnie.

Gość Anja8105
Nie szukam i nigdy bety nie robiłam tylko widziałam rożne interpretacje np normy od 3 tyd a moje lab od 1 robi a skoro to 4-5 tydz to półtora tyd temu test miał prawo wyjsć pozytywny ?

Gość gość
Nie, normy labu pokazują tygodnie ciąży od owulacji/zapłodnienia, a nie od miesiączki, jakim cudem tydzień czy dwa przed stosunkiem miałaby rosnąć beta?

Gość Anja8105
Teraz tak po 72 godz Beta 4915 czy ktoś mi powie czy to prawidłowy przyrost czy nie za duzo ? Dziękuje za odpowiedzi