Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonawymarzona

Walentka dla meza

Polecane posty

Gość zonawymarzona

Moj maz (30lat) kocha zwierzeta, w szczegolnosci psy i chomiki. Zawsze mi powtarza ze jak byl maly to zawsze mial chomiki i zastanawi sie zeby sobie kupic. Wpadalam na pomysl zeby mu teraz kupic klatke etc. no i chomiczka. Pomine fakt, ze nie kupuje sie zwierzat na prezenty, bo wiem ze chcialby chomika (psa nie mozemy narazie miec) i ze napewno by sie nim opiekowal. Ale czy nie jest to glupie dla doroslego faceta???

Gość gość
ale dlaczego się tutaj pytasz? przecież to TY znasz tego faceta i wiesz czy będzie to dla niego głupie czy nie... jeżeli uważasz, że się ucieszy to nie ma się nad tym co zastanawiać a może kup mu jednak szczura; są mądrzejsze i bardziej kontaktowe niż chomiki

Gość Ometka9
Według mnie to bardzo nierozsądne,bo zwierząt zazwyczaj i tak nie kupuje się nikomu a w szczegolnosci bez wiedzy osoby której chce sie zrobić taki prezent. Jak już myślicie o prezencie dla faceta to może jakaś gra komputerowa? Ja zakupiłam tą http://www.3kropki.pl/p/diluvion-fleet-edition-pc.html bo mój facet lubi takie klimaty Jeszcze 2 dni i zobaczę jego zadowoloną minę :)