Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy możliwe jest by butik internetowy mnie oszukał??

Polecane posty

Gość gość

witam zamówiłam ostatnio sukienke z internetu przez sklep internetowy, zamówienie zrobiłam w srode raniutko i do dziś nie otrzymałam towaru, zaczelam sprawdzać konkretnie sklep i okazało się na facebooku , ze pani wstawia zdjęcia kradzione, ktore można ogladac u innych facebookowych sprzedawcow. przyznam, ze nie zamawiałam nigdy nic z facebooka bo jakos nie chce mi się wierzyc co niektórym tam, ale jeżeli owa pani ma swój wlasny sklep do którego wstawia linka, to wydaje mi się osoba wiarygodna, czy może jestem naiwna?? czy takie sklepy także oszukują??? dostałam emai, ze zamówienie zlozone, wszystko jak w sklepach z sieciówek, tylko teraz przegrzebałam, ze ten sklep internetowy nie ma adresu, podane jest tylko email i telefon. kur/wa mac jak mnie oszukala pi/zda to przecież nie zwroci mi kasy, ale tu tez chodzi o to, ze zamowilam ta kiecke na impreze, a w innych butikach jej nie było, albo tego koloru i sama nie wiem co robic , zamowic u kogos innego czy czekac może w pon dojdzie paczka?? kiecka jest faja bo rozkloszowana a ja jestem w 7 miesiącu:(

Gość gość
Zrobiłaś zamówienie w środę, jest piątek a ty już sraczke masz ze kiecka nie doszła, no weź się zastanów trochę

Gość gość
zrobiłam zamówienie jeszcze w 50style i w diverse i rzeczy doszly

Gość gość
Nie każdy pracuje takim samym rytmem

Gość gość
Nic straconego, i tak wyglądałabyś jak baleron:D nie to co ja, laska jak diabli, twój stary by się oślinił na mój widok. A ty z tym bebechem i jeszcze rozkloszowana kiecka hahaaaaaa jak świnia w kosmosie

Gość gość
laska jak diabli... z czarcim ogonem i mordą jak niewypał:D

Gość gość
autorko nie martw się, ja nieraz i do tygodnia czekałam, np w empiku, teraz mogą mieć przeciążenia z racji walentynek

Gość gość
21:55 skoro ci lepiej, jeśli tak myślisz to ok:D

Gość gość
mam nadzieje, że mnie nie oszukała. dzięki za odpowiedzi