Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosccvv

Czy cos musi byc nie tak ze kurtka tyle kosztuje

Polecane posty

Gość gosccvv

Dzis byłam polatac po sklepach.Rozglądałam sie za butami na wiosne.Jakaz kurtke.I weszlam do diversa.Ogladam a tu kurtka kosztuje 49.99.Myslalam ze to pomyłka powinno byc 149zł. Jakim cudem obznika niby z 259zł na 49zł.

Gość gość
Kupuj za taką cenę. Nawet jakbys miala wyrzucic po jednym sezonie, to w doopie z tym za takie pieniądze

Gość gość
podoba mi sie pikowana.Przejsciowka krotka do bioder.Kolor granat.Przejrzałam ja z kazdej strony i ani dziury ani jakis wad. Kupilam. Sklepy moga sobie pozowlic na takie znizki cen? Wiem zeczasami podwyzszaja ceny aby potem obnizyc do normalnej ceny.Ale tak kurtka nie kosztuje tak tanio.Liczy sie tez marka. Bo juz mam chyba z 3 kurtki z diversa.I ponizej 200zł nigdy nie udalo mis sie zazdnej kupic.

Gość gość
nie wiem czy zauważyłaś ale sieciówki nie są już tak drogie, ja np. rzadko wchodziłam do zary, bo ceny były jak dla mnie kosmiczne a teraz sa tak smieszne ceny , spodnie prawie kazde do 150 zł można przebierać, bluzki do 100 spokojnie kupisz... teraz mam ciuchy prawie wszystkie z zary, a takie kurteczki o których piszesz były za 80 zł, a w pulll and bear były za 70zł. i to zeszły ze 100zł, wiec i ta pierwsza cena nie była duża. teraz chyba droższe są rzeczy bezmarkowe, te butiki, mam taki jeden w swoim mieście, zawsze mają super ciuchy i jak cena odpowiada to biorę, ale coraz drożej mają,mówie o takich butikach typu bubba gamp z galerii, ten butik kiedyś był tani a teraz koszula zwykla kosztuje 300zł, masakra.

To nie obniżki. Ta kurtka tyle miała kosztować czyli 49 zł. A że w sezonie jelenie kupują za 249 zł to kto im zabroni. Nikt ci nic nie da za darmo. Obniżki to ściema.