Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam kolezanke POLKE i samotna, a znajoma Rosjanka ma faceta ...

Polecane posty

Gość gość

Moja kolezanka jest Polka,ale mieszka za granica ,jest zadbana,atrakcyjna 33lat ma, a jej znajoma (nasza wspolna znjoma i tez mieszka za granica) Rosjanka ma dziecko 13 letnie .Ona ma39 lat/zwykla z wygladu,przecietna ,juz raz byla mezatka,a teraz dorwala bogatego,wyksztalconego Niemca i nie pracuje sobie ,szkoli sie za jego kase , i on oplaca jej corce szkole prywatna ,utrzymuje. Fakt facet jest tez po rozwodzie,ale nie rozumiem taka Rosjanka z ciezarem (dzieckiem) i znalazla jelenia,co na nie robi i ma na wszystko,a moja kolezanka POLKA samotna ... o co tu chodzi ?

Gość gość
Czego ty jeszcze nie masz :D nieumyty ryj

Gość gość
A co cie obchodzi cudze życie ? Nie lepiej zająć się swoim ?

Rosjanki są bardziej zdeterminowane, żeby kogoś sobie znaleźć. A że są atrakcyjne, potrafią prowadzić dom i są ogólnie dobrymi żonami, to na zachodzie nie mają problemu ze znalezieniem faceta. Polki mają większe aspiracje i mniejsze ciśnienie na związki.

Gość gość
Rosjanki bogatemu facetowi tyłek wyliza one się pozbeda własnego honoru dla pieniędzy , te z Niemiec to koszmar głośne klotliwe zawistne ale jak widzą szwaba to od razu się robią milutkie, warto wspomnieć ze sa mile tylko dla bogatych dla brzyskich albo dziadowatych sa chamskie

Gość gość
Polki sa honorowe i to działa na ich nie korzyść , po drugie wbrew częstym opiniom Polki mają skrupuly i choć polka jest pyskata nie obierze faceta z kasy do zera jak Rosjanka która ma mentalność trochę jak pijawka

Gość gość
Kiedyś mi Niemiec powiedział ze rosjanki sa piękne i dumne ale aroganckie, Polki za to przyjacielskie i szczere , coś w tym jest , właśnie wiele rosjanek jest bardzo butnych i zarozumialych , przyjeżdżają do Niemiec i mają się za pępek świata i najwspanialsze kobiety , Polki naprawdę przy rosjankach to okazy skromności

Gość gość
Polki sa dużo bardziej nie śmiałe i boją się mówić o swoich pragnieniach marzeniach , rosjanki biorą zawsze to czego chcą nie wstydzą się , walczą o swoje marzenia za wszelką cenę

Gość gość
Bo polka ma więcej moralności :o