Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka3123

Za mało na studia

Polecane posty

Gość Anka3123

Witajcie, jakiś czas temu zdałem maturę, dobrze wyszła oprócz matematyki, zdałam ją na (niestety) 30%. Zasmuciło mnie to, gdyż chciałam studiować informatykę, na którą trzeba mieć właśnie dobry wynik z maty. Początkowo chciałam studiować na prywatnej uczelni, jednak po ponad miesiącu zrezygnowałam (jeszcze przed początkiem semestru, w okresie rekrutacji). Głównie ze względów finansowych. Niestety wtenczas nabory na informatykę w szkołach państwowych się zakończyły i musiałam pójść do pracy. Z tego też powodu przegapiłam termin oddania deklaracji do przystąpienia do poprawy matury z matematyki. Termin był do 7 lutego, a 11 są one wysyłane do komisji. Pytanie: czy przyjmą mnie na informatykę z tak niskim wynikiem? Czy jakimś innym przedmiotem (np. angielskim który mi najlepiej poszedł - 70 i 80% z pisemnej i ustnej) i podwyższyć sobie punkty podczas rekrutacji? Bardzo zależy mi na studiowaniu tego kierunku, lecz boję się że ze względu na słaby wynik z matury mogę się nie dostać :/

Gość gość
To idź do roboty :P jak długo jeszcze chcesz imprezować i ćpać na koszt rodziców ?

Nie dostaniesz się. Przyucz się, pójdź na korki i zdaj matmę jeszcze raz.

Gość Anka3123
już w przedszkolu zamarzyłam sobie by pracować na dworcu w informacji. bardzo chcę ukończyć kierunek studiów - informatyka

Gość Anka3123
niedorobieni , przegrani kafeteriusze , idźcie sobie zwalbie konia , zamiast mi tu debilne porady wpisywać

Gość gość
nie dowiesz się jak nie spróbujesz,głupi ma szczęście podobno,nic nie tracisz jak spróbujesz

Gość gość
na dworcu w informacji hahaha

Gość Anka3123
Widzę poziom kafeterii z tymi głupimi odpowiedziami trolli oraz podszywacza ;) Już więcej nic nie napiszę na tym forum. @Barrranek dzięki za dobrą radę. Spróbuję jeszcze dzisiaj z rana podejść do szkoły z deklaracją. Mimo że termin był do 7, to 11 dopiero dyrektor będzie wysyłał zgłoszenia. A nuż się uda! ;)

Gość gość
gość dziś na dworcu w informacji hahaha Zgłoś co w tym złego jakby to lubiała? Nie każdy ma za cel życia zarabiać miliony z których i tak doopa po śmierci

Gość gość
02:14 masz rację, nie powinnam się śmiać :)