Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odpiertolcie się od Ukraińców gnoje!

Polecane posty

Gość gość

Macie jakieś fobie na ich punkcie, a to są tacy sami ludzie jak wy.

Gość gość
oj takiego kuku jak nam zrobili my nie zrobiliśmy żadnej nacji

Gość gość
zamieszkaj tam.Nie trzymamy Ciebie w Polsce.Krzyż na drogę

Gość gość
Ciapaty zły, Ukrainiec zły, a wy wspaniali co ? Napiszę wam coś, najbardziej wartościowe osoby poznałem pracując we Francji np przy zbiorach winogron po 12 H dziennie i byli to ludzie o różnych kolorach skóry, zawsze życzliwi, uśmiechnięci i pomocni, ale dla was to CIAPATY. Bo wy z wykrzywionymi ryjami z biedy w jakiej żyjecie potraficie tylko pluć na wszystkich innych niż wy od samego rana!

Gość gość
09.43-to oddaj się im.Kto broni?

Gość gość
Jak narazie to auto/ka obraża tu innych.I odpala działo atakując ni z gruchy ni z pietruchy.To sobie współżyj z nimi w radości i harmonii.

Gość szmatowalenko
Adlina niech wypiertala z Polski. ukraiński chamie klękaj przed polskim Panem

Gość gość
Ukrainki są b. fajne. I nie jest to ironia, tylko stwierdzone best by test. Nie ma bardziej zadbanych, miłych i uśmiechniętych dziewczyn przynajmniej w Wawie.

Gość gość
Tty ich tutaj bronisz fajnie, rycersko. Pojedz na Ukrajene sam. Ciekawe czy tam bedzie cie ktos bronil?

Gość gość
u mnie w robocie jest przewaga Polek, większość z nich jest kwadratowa, a ich mina mówi - zabiję ciebie w 10 sek. jak mi podpadniesz, jest też kilka Ukrainek chyba z 5 - wszystkie szczupłe, fajnie ubrane (nie dżinsy i bluzy ) i każdy się za nimi ogląda...

Gość gość
Pieprzycie, że Ukraińcy to Banderowcy itd itp... Ludzie wy jesteście tacy sami jak ci Ukraińcy, od setek lat wszystko jest tu wymieszane. Polak, Rus, czy Ukrainiec jedno i to samo... Ja do nich nic nie mam bo znam kilku i to są dokładnie tacy sami ludzie jak u nas, a czasem nawet lepsi niż tutejsze lokalne mendy. Ps I nie opalam armaty, tylko denerwuje mnie to że tych ludzi tak dyskryminujecie, bo wam się np reklama w Play nie podoba:O:O Nie podoba się to wont, innych operatorów pełno w koło!

Gość gość
"a ich mina mówi - zabiję ciebie w 10 sek. jak mi podpadniesz" x dlatego Polska jest na mapie i mamy demokracje a w Ukrainie jest wojna :D

Gość gość
Są miłe bo nie są u siebie , polki w niemczech też wlaza w tyłek Niemcom i są milusie

Gość gość
sami Niemcy byli zszokowani wyczynami tych ich ukraińskich sługusów, pastuchów

Gość gość
Tak ukrainki sa tak cudowne ze aż jedna u mnie w klasie wyzywa nas od polaczkow ze smierdzimy i ze do Niemców nam daleko

Gość gość
To prawda sa zadbane wypielegnowane ale z charakterami to jest naprawdę różnie , niektóre są fałszywe bo mają dzieci i mężów na Ukrainie a tylko patrzą jak wskoczyć na siura bogatemu zagraniczniakowi

Gość gość
Na Ukrainie jest wojna bo mają ruskich bliżej niż my...a nie że Ruskie boją się polskich kobiet ;-), kiedyś z kolegą poszliśmy na spacer i naprzeciwko nas szły dziewczyny, jedna z nich wyglądała jak modelka, i co niewiarygodne (dla mnie) ta modelka cały czas się do mnie uśmiecha, i tak szliśmy ze 30 metrów i je zaczepiliśmy, okazały się Ukrainkami, tak poznałem Svietlanę, byliśmy 0,5 roku. B. miło to wspominam. 10/10 charakter trochę mniej bo się okazało że ma chłopaka na Ukrainie (hehe), na nic mnie nie naciągała, no bo wyjście do kina czy lody to żaden pieniądz. za to miałem tyle czułości co od żadnej Polki nie doznałem (poza matką pewnie). Teraz to tylko Ukrainki.

Gość gość
Wiekszosc prostytutek w Polsce to Ukrainki. Przypadek? Nie sadze...

Gość gość
Faceci to sa prymitywni, nie ważne że mentalność k***wki bez honoru ważne że się umie zakręcić wokół faceta , no poprostu czadowa kobieta jeśli ma chłopaka ukrainca a się z Polakami puszcza , następnym razem jak by spotkała Holendra to by Ciebie i ukrainca z nim zdradzala bo jeszcze lepszy

Gość gość
Ja tyle czasu mieszkałam w niemczech z koleżankami Polakami wszystkie miałyśmy chłopaków i żadna nie zdradzala , jedna wolna się związała z Niemcem a druga bo chłopak Polak zerwał przez telefon

Gość gość
Bo ukrainki sa od urodzenia uczone jak wejsc facetowi w tylek , zdrada na Ukrainie to też nic złego jest na to nawet społeczne przyzwolenie , to nie jest szczera miłość tylko wycwiczone schematy dzialania

Gość gość
Powtarzam, Polak, Rus, czy Ukrainiec to jedno i to samo. Zależy na jakiego człowieka trafisz.

Gość gość
A, polki to może lepsze od Ukrainek pod względem zdrad ? Takie samo ladaco jak one, bo to jedna rasa jest. Duża częśc Ukrainy kiedyś należała do Polski prosze o ty nie zapominać

Gość gość
Kijów jest Polski! Sława Wielkiej POLSCE

Gość gość
Ukraińce siekierami rezą lachów bo wściekli , że ich piękne dziewczyny z kimś takim jak polaczki ich zdradzają. co innego z Niemcem czy Kanadyjczykiem to nawet zaszczyt dla Ukraińca , że jego kobiete sam Niemiec czy Kanadyjczyk czy inny dewizowy chce dymać

Gość gość
Akurat polska ma bardzo niski procent zdrad zdradza porównaniu do Rosji i Ukrainy tak samo z hivem w Polsce najniższy wskaźnik w Europie a Ukraina najwyższy , aborcja to samo u nas zakazana a u nich 80 % ciąż rocznie jest usuwanych

Gość gość
Wiecie, że mosiek Soros będzie płacił za ściganie osób, które źle mówią o UPAincach? Po HejtStop kolejna "fundacja" będzie zamykać nam usta!😠

Gość Mirek                   Fajfus
Smakosz zdychaj

Gość gość
A ja pytam kto to jest ten ktoś, kto wszystkim wmawia jakieś anty coś. Szczuje, napuszcza, o karaniu wspomina. Czy to nie chodzi przypadkiem o tresowanie mas? Nie możesz mówić to co myślisz, nie będziesz niedługo mógł myśleć tego co myślisz.

Gość gość
nigdy nie przeprosili za to co robiła UPA a teraz to dla nich wielcy bohaterowie , kochasz ich to jedź do nich