Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy macie zazwyczaj ochotę na seks lub samej?

Polecane posty

Gość gość

witam, ostatnio z moim mężem robiliśmy to rano i było wiele razy fajniej :-) dawno nie było takiego odjazdu na pełnych obrotach. Dlatego zastanawiam sie dlaczego u nas mało kiedy podejmuje sie próby wyjscia poza schemat, np. próbować w inny sposób? i czy się to udaje? np. przez bezposredni kontakt meskich organow z moim a nie tylko jak to faceci do srodka.. w sumie czemu nie, jakie sa wasze doswiadczenia? pozdrowienia

Gość gość
rano to nie jest zła pora

Gość gość
Szczerze mówiąc nie wiem jaka jest różnica między bezpośrednim kontaktem organów a "do srodka" jak napisałaś....?

Gość gość
ja jednak wolę wieczorem bo rano mam słabsze orgazmy :O

Gość gość
moze byc ciezko

Gość gość
Z seksem rano,przynaniej u mnie bywa roznie,ze wzgledu na to ze zazwyczaj w tygodniu wstajemy wczesniej w dodatku na ostatnia chwile to raczej na seks nie ma czasu,wiadomo praca. Za to np.w niedziele nigdzie nam sie nie spieszy,lubimy polezec dluzej wiec najczesciej wtedy dochodzi do seksu,ale ogolnie nie jest to regula bo na wieczor np.lubimy to powturzyc.

Gość gość
Nie samym seksem człowiek żyje i mówiąc już prawdę ona nie była szkoda zachodu. Odczuć do drugiej osoby niestety nie jesteście w stanie zmienic więc dajcie mi już z nią spokój. Tylko piosenki w radiu zostaną

Gość gość
Mi się rano chce bardzo kiedy mam do pracy na później i się wyspie, bo po pobudce budzikiem nie mam czasu na myślenie o seksie. Mąż za to wychodzi o 7, więc tylko weekendy wchodzą w grę...czasami tak jest, jednak dzieci wstają wcześnie i to sporadyczne okazje na dobry seks. Przeważnie kochamy się wieczorem, po 22, ale mój mąż lubi w nocy, kiedy już się przespi, tak 2-3...ja kładę się późno i dla mnie to nie jest najlepsza pora, ale czasami ulegam... później niewyspana chodzę. Dlatego staram się wtmeczyc go wieczorem i mam spokój:-)

Gość gość
Kiedys gdy bylam mezatka to przyznaje ze kochalismy sie z mezem w zasadzie o kazdej porze w zaleznosci od okolicznosci i naszych potrzeb . Teraz gdy jestem sama zdarza mi sie masturbowac,najczesciej kiedy odprawie dzieci do szkoly.

Gość gość
oooooo

Gość aggggggggg
My rano nie mamy czasu, pozatym dziecko spi albo ze mna albo z M. Wieczorem najczesciej gdy dziecko pojdzie spac, dobre jedzenie, wino, a potem seks, wtedy jest najlepiej.

Gość gość
jeszcze jakaś parka do wyrka , bachory do dziadków i jest miodzio !!!