Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziś już chyba nie ma ładnych dziewczyn z zasadami :(

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem jak to działa, ale jak spotykam ładną dziewczynę, to z dużym prawdopodobieństwem mogę powiedzieć, że nie będzie miała zasad, bardzo szybko będzie ciągnąć do łóżka. Niestety tak mam, że to zwykle dziewczyna naciska na seks. Dla mnie seks na 3-4 randce, to zwyczajnie za szybko. Seks o wiele lepiej smakuje, kiedy się kocha, a to za mało czasu, żeby kogoś pokochać... Czy dlatego lepiej rozglądać się za tymi mniej urodziwymi? Jestem chyba dość przystojny, interesują się mną kobiety, ale jakoś mam pecha...:( Sam miałem 4 partnerki seksualne, a właśnie kończe 30 lat. Nigdy nie uprawiałem seksu bez związku, chociaż pokusy były i to zwykle właśnie z inicjatywy dziewczyn...

Gość gość
Ja jestem dziewczyną z zasadami

Gość gość
Zmień gusta :D A tak poważnie to i brzydkie "ciągną do łóżka"kogo się da. Taki mamy "klimat". A jeśli szkoda Ci czasu na wyraźne powiedzenie czego oczekujesz od kobiety, to masz, to co masz i kropka! 🖐️

Gość gość
Są, ale zajęte ;) Miłego weekendu

Gość gość
gość dziś Oj nie, spotykałem i takie, będące w związkach, które liczyły na seks na boku. No i w końcu takie, które jakiś czas temu zakończyły dłuuugi związek, myślałem, że taka będzie miała lepsze podejście, ale też po max 3 randkach pojawia się temat seksu.

Gość gość
Ja nigdy nie zaproponowałabym mężczyźnie seksu

Gość gość
Ze mną trzeba chodzić min. pół roku, by w ogóle do czegoś doszło ;) A jestem ładna i wybredna. Także autorze są porządne i ładne :)

Gość gość
gość dziś Nie proponują w sposób jasny, ale kuszą jednoznacznie...

Gość gość
10:42 - spotykasz bo one wyczuwają, że i tobie seks się podoba. słowem, swój ciągnie do swego :D jak ktoś naprawdę nie chce seksu, to wyraźnie o tym mówi i wtedy ma spokój 🖐️

Gość gość
gość dziś Też jestem wybredny. Umów się ze mną;)

Gość gość
gość dziś Nie zrozumieliśmy się. Ja związku bez seksu sobie nie wyobrażam. Chodzi o to, że nie tak szybko jedynie...

Gość gość
gość dziś A ja jestem dziewczyną z zasadami i nie wyobrażam sobie związku w którym jest seks

Gość gość
kiedyś w robocie podobała mi się jedna mężatka, ja miałem 26 lat ona trzydziestce, ale mnie jarała, na początku była nastawiona do mnie anty bo chyba widziała moje pożądanie, ale z czasem po paru m-cach sama zaczęła w pracy do mnie przyłazić i wypytywać jak coś naprawić, albo zrobić i było blisko, ale którejś nocy pomyśłałem o jej mężu, dzieciach i odpuściłem i sam zacząłem jej unikać. Teraz po paru latach (już tam nie pracuję) to myślę, że ja chyba głupi byłem ;-)

Gość PANNa K bardzo mila
No coz ja moge powiedziec na ten temat, takie mamy czasy? Swiat kipi seksem, zwlaszcza teraz, muzyka, filmy(tak, nawet bajki), internet, to kształtuje współczesna mlodziez.. Jestesmy programowani na rzecz konsumpcji, jestesmy manipulowani poprzez wiadomosci podprogowe.

Gość gość
10:48 nie umawiam się przez Internet ;) Ale może zrobię wyjątek jak mnie do siebie przekonasz ;)

Gość gość
więc generalnie nie ma kobiet niezdobytych, nawet mężatek ;-(, obecnie w nowej pracy mam podobną sytuację tylko odwróconą, też podoba mi się taka jedna, na początku też była do mnie anty, a teraz jak zauważyłem sama szuka okazji żeby podejść, zagadać, tylko, że teraz sam mam rodzinę, i jestem szczęśliwy w związku...Jakbym bym muslimem to miałbym obie a tak jestem katolikiem z rozterkami ;-)))

Gość gość
gość dziś Skąd jesteś?

Gość gość
Mężatki, to ja bym w życiu nie tknął... są zasady moralne, ale są i honorowe, a mówiąc o seksie z mężatką... wchodzimy na grunt tych drugich, a to jest niełamliwe

Gość gość
z wiekiem człowiek robi się miękki i coraz mniej honorowy, to testosteron jest odpowiedzialny za uczciwość co udowodniono naukowo, dlatego też Depp i inne "dziatki" dają się wodzić za nos i skubać z kasy małolatom ...

Gość gość
Ja jestem kobietą z zasadami. Popiszę z kimś poważnym- w wieku powiedzmy od 39 plus. I wolnym oczywiście :).

Gość gość
11:12 z Wawy.

Gość gość
To po jakim czasie bys chcial autorze? nie po 3 randkach, ale po 6 moze byc? Masz szczescie, ze nie trafiasz na ozieble kobiety (takie jak ja) i jeszcze ci zle.. poza tym dzis kobiety wiedza, ze musza sie w lozku wykazywac, zeby facet nie znalazl innej. tak nas nauczylicie, ze ma byc szybko, duzo i roznorodnie.

Gość gość
A niby dlaczego chcesz ładną? To "brzydsza" jest na gorszej pozycji? Nie wiesz co o miłość, nie masz jej w sobie i nie przyciagniesz żadnej wartosciowej kobiety, no chyba ze taka sama jak ty, jak juz zauwazyles

Gość gość
Poza tym wstrzemiesliwosc seksualna nie zagwarantuje lali lanych torebek, kosmetykow, ciuchow i wyjazdow, a jak juz daja facetowi seks, to potem wiedza, ze moga wymagac. Autor stary a nie wie o co biega.

Gość gość
dziś Jak ktos jest wzrokowcem to tego nie przeskoczy. Ja tez nie moglabym sie zakochac w brzydkim facecie, sorry.

Gość gość
Sila woli trzeba zwalczac pustote.

Gość gość
kapitalizm wyklucza istnienie kobiet ladnych i z zasadami

Gość gość
Zadziwia mnie jedna rzecz: jakie niby sygnały dawały autorowi te kobiety w związkach, że mają ochotę na seks z nim? Pewnie były zwyczajnie miłe. Miałam taką sytuację z kolegą pod koniec studiów. Zagadywał, więc uprzejmie reagowałam, a facet myślał, że na niego lecę. Zresztą miał wrażenie, że wszystkie na niego lecą. Pewnie dnia powiedział mi, że jestem zwykłą szmatą, bo mam faceta a z nim flirtuje :) Wyjaśniłam delikwentowi, że kijem bym go nie tknęła, ale nie uwierzył .Także czuję, że autor trochę nadinterpretuje :)

Gość gość
gość dziś Być może chociażby ocieranie się tyłkiem o przyrodzenie jest nadinterpretetacją... Być może, bo teraz takie czasy... Też mam w pracy koleżankę, która non stop flirtuje z kolegą,aż czasem mi wstyd słuchać, a za 2 miesiące ślub...

Gość gość
Również czuję tutaj nadinterpretację, bo Autor napisał , że "kuszą jednoznacznie". Może dla Ciebie jednoznacznie, Autorze. Nie myśl tyle o seksie, to nie będziesz wszystkich zachowań oceniał pod kątem seksu. Jesteśmy w Europie, a nie wśród muzułmanów. Im się wszystko kojarzy z seksem, nawet koza.