Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O okolo 11 razy latiwiej jest znalezc porzadnego faceta

Polecane posty

Gość gość

niz porzadna kobiete Smutne niestety ale w 21wieku kobiety sa o 11 razy gorsze rozpustne i rozwiazle niz faceci

Gość gość
haha to prawda wokol widze same szmatlafce

Gość gość
Nie wiem skąd wziales takie dane, ja jestem kobieta i jeszcze dziewica, mam 24 lata i bardzo ciężko mi trafić na porządnego faceta. Koleżankon tez trudno takiego znaleźć, fajnych i ogarniętych to ze świecą szukac...i takich, którzy nie są klamcami. Wokół same dupki wiec nie gadajcie na kobiety jak sami jesteście malo wartosciowi.

Gość gość
Jesli widzisz samych dupkow to przestan ich szukac

Gość gość
A te Twoje kolezanki to sa niby porzadne??

Gość gość
Niestety ale prawda ile kobiet czeka z seksem do slubu? Tylko jakies religijne oszolomki. Nie znalazlem normalnej kobiety kotra by byla dziewica

Gość gość
dziś a ladna jestes?

Gość gość
a gdzie ty masz tych porzadnych, bo ja zadnego nie znam?? sami wykorzystywacze i bawidamki zyjacy chwila i impreza

Gość gość
jak suzkasz po imprezach to po co sie dziwisz?

Gość gość
porzadni wlasnie najczesciej nie sa imprezowiczami itd. sa prawiczkami bardzo czesto. No ale wy wymagacie doswiadczenia wiec predzej wezniecie sie za bawidamkow zonatych zdradzajacych zony

Gość gość
dziecko, ja na imprezy nie chodze, wystarczy ze poznaje ludzi na roznych szkoleniach zawodowych, na zajeciach jezykowych, w pracy i wszyscy imprezuja, obracaja laski, zyja impreza i chwila by sie tylko dobrze bawic, nie trzeba chodzic na impreze by spotkac imprezowicza i *****cza, bo oni sa wsrod nas, chodze na fitness i tam sami podrywacze lasek, chodze po miescie i ludzie mnie zaczepiaja np ostatnio bylam w kawiarni (nie w dyskotece) z kolezanka i przysiadl sie koles, gadaliscie, kolezaka musiala juz isc, a koles chcial bym poszla do niego na chate bysmy sie "blizej" poznali, sami *****cze jednej nocy na tym swiecie , porzadni to chyba w telenowelach macie. Bylam jakis czas temu ze znajomymi na wycieczke i jakis typ na rynku w bialy dzien zaproponowal impreze z kumplami, wrazenia, mowil ze bedzie milo i fajnie, ze zabawimy sie, zal a nie porzadni faceci, w pracy , czy na jakis szkoleniach, wyjazdach sluzbowych poznaje kolesi co nabiajja sie w swoim gronie opowiadajac wrazenia z ostanich dni jaka wyrwali, zaliczyli, zero szacunku do kobiet przy tym okazujac

Gość gość
a kobieta jak nie pojdzie z facetem do lozka bedac w zwiazku to ja zostawia facet, bo faceci twierdza ze bez seksu to nie zwiazek tylko strata czasu !!! juz nie ma facetow ktorza chca sami z siebie czekac z seksem do slubu !!!!, wiec przestancie zalosne prawiki zaklamywac i przeklamywac rzczywistosc, nigdy nie byliscie w zwiazku, dziewczyny nie mieliscie wiec przestancie klamac jacy faceci sa (niby wy porzadni,) bo wy spod spodnicy matki nie wychodzicie, kobiet nie podrywacie, a my mowimy o facetach ktorych MY kobiety spotykamy, poznajemy, czyli NIE O WAS, my mamy do czynienia z samymi roochaczami i z***ami , wy nie istniejecie dla nas bo tylko z mama siedzicie w domu uzalajac sie nad soba i obrazajac na kafe kobiety (niby za co?, bezczelni jestescie!), wy nie wychodzicie do ludzi, do kobiet, nie poznajecie je, nie przebywacie z nimi, wiec nie istniejecie dla nich, wiec co nam po waszej porzadnosci? a raczej nierozgarnieciu zyciowym

Gość gość
smieszne jestescie chcecie sie gzic a potem szukac meza hahaha

Gość gość
16 17 jak widzisz sama gardzisz prawikami narzekasz na facetow bierzesz kobieciarzy a potem jeczysz o co ci chodzi?

Gość gość
Ja z jej postu zrozumiałam tyle: 1. Każdy facet , którego spotyka to bajerant , któremu zależy tylko na jednym 2. Porządnych nie spotyka, bo oni siedzą w domu - czyli mają brak kontaktu ze światem, a więc z nią też. I ma dziewczyna trochę racji :)

Gość gość
Sa dwa rodzaje prawikow: 1.zwykly facet ktory jeszcze nie uprawial seksu 2.prawik mentalny, ktory do swojego prawictwa dorobil ideologie, zafiksowal sie na tym, rozmysla, szczeka na kafeterii, pisze referaty o okropnych babach, ktore go nie chca Gardzi sie tym drugim rodzajem, bo nie chodzi wcale o prawictwo, lecz o podejscie, nastawienie, normalna lub chora psychike.

Gość gość
Porzadnego?hahahah chyba nieatrakcyjnego. Kobieta moze miec zawsze seks , kiedy tylko zapragnie ma pelno chetnych - te paszczurzyce tez. A faceci wiadomo musza miec dobra bajere i kase.ii tu jest problem bo niewielu ma stad sa zmuszeni zyc w celibacie- SA ZMUSZENI a nie porzadni!!! taka "porzadnosc"to ja p*****le.

Gość gość
racja, ciekawe czy jaby stado bab na nich polecialo, to nadal byliby tacy "porzadni", mowcie otwarcie, ze nikt was nie chce, zamiast oczy mydlic, ze niby macie takie oh ah wartosci i podejscie do zycia, gowno prawda, to jak stara gruba baba co naprawde,oh naprawde woli hodowac 10 kotow niz sie pieprzyc z fajnym gosciem

Gość gość
Moj kolega jest tzw prawikiem ale to na skutek jego filozofii zycia. Generalnie swiat nie jest taki czarno-bialy drogie Panie. Moj maz i ja bylismy dla siebie pierwszymi partnerami czekalismy z seksem do slubu 3 lata w czasie narzeczenstwa. To byla najlepsza decyzja zycia i moj maz nie pasuej do ww opisu.

Gość gość
faceta nie sprawdzisz, na bank cie zdradzil

Gość gość
mysle ze mezczyzn czekajacych z seksem do slubu z powodu czekania na odpowiednia kobiete jest wiecej niz myslice

Gość gość
gość dziś 16 17 jak widzisz sama gardzisz prawikami narzekasz na facetow bierzesz kobieciarzy a potem jeczysz o co ci chodzi? x ty chyba nawet podstawowki nie skonczyles:O

Gość gość
tak, pewnie jest ich sporo, ale niestety wiekszosc robi to z powodow religijnych, a to nie kazdej pasuje - pozniej zakaz antykoncepcji po slubie i inne kwiatki

Gość gość
to prawda, z kobietami jest tak sama a seks z 1 partenerem powinien budowac wiez

Gość gość
leee

Gość gość
kobiety nie nawidza prawikow a prawiki kobiet :D

Gość gość
belkot puszczalskich bab ale jaja

Gość gość
Raczej bezlkot sfrustrowanych prawików z którymi żadna nie chciała uprawiać seksu ale tutaj oni napisza Ze z powodu swoich ,,zasad" nie spali z żadna :D. A Zwyczajnie nie mieli do tego okazji, jak juz ktoś tu zauwazyl, skoro boja się nawet odezwac do kobiety, siedzą właśnie tylko przy spodnicy mamusi... Zalosni jesteście

Gość gość
Na jakichs szkoleniach, nie jakis szkoleniach. Nie ma dnia, zebym nie natknela sie na ten blad na kafe. Jestescie po studiach, robicie szkolenia, a podstawy jezyka polskiego leza.

Gość gość
wczoraj smieszne hahaa... jestes kobieta lekkich obyczjow a roochacze to wyczuwaja i do ciebie podbijaja dlatego trafiasz na takich mezczyzn. Nie i to nie dlatego mezczyzni sa prawiczkami bo nie maja okazji choc takich jest na pewno sporo ale jest tez sporo z powodu zasad