Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O okolo 11 razy latiwiej jest znalezc porzadnego faceta

Polecane posty

Gość gość
prawik ..... :O

Gość gość
Zapatrzenie sie kobiet na zezwierzeconych mezczyzn na ktorych potem narzekaja jest wszech obecne.

Gość gość
Jeśli rzeczywiście łatwiej jest znaleźć porządnego faceta- zgłaszajcie się tu wszyscy "porządni faceci"!!! Podawać wiek i jakiś kontakt i będziemy do Was pisały, my wszystkie "porządne kobiety".

Gość gość
A w czym jestescie porzadne hmmm? Jestescie dziewicami ??

Gość gość
gość dziś - tak. Ja na przykład WCIĄŻ TAK.

Gość gość
ile masz lat

Gość gość
08.41- jasne :D przecież żaden się nie przyzna ze go nie chcą kobiety, ze jest takim cipeuszem ze boji się odezwac do kobiety i nie ma okazji na seks. Większość powie ze to z powodu swoich zasad hehe

Gość gość
gość dziś Słabsza genetycznie-przecież są jeszcze prostytutki-tańsze od normalnej kobiety,można wybrać sobie ładną (może 1 albo 0,01 kobiet w Polsce jest naprawdę ładnych z seksownym ciałem),do tego dają poczucie bezpieczeństwa bo przy takiej pannie z roksy nie zjawi sie inny misiu.A do tego nie trzeba mieć bajery. I patrz ty słabsza genetycznie poleciałaś na przygodny seks do nieumiejącego sie wysłowić robotnika tylko dlatego że był przystojny,przy czym odrzuciłaś stały związek z innym facetem bo był za brzydki. A te jak to ich określasz ,,c**ełusze,, nie idą do prostytutki?

Gość gość
11 41 nie mysle ze to nawet nie kwestia tego.. wielu facetow ktorych poznalam mogliby pojsc do prostytutki ale oni byli bardzo zryci religijnie, oczywiscie sa tez tacy co by chcieli a boja sie zagadac ale mysle ze oni sie nei licza. Chodzi mi o tych co nie chca bo naprawde maja zasady a tych nie ma wielu

Gość gość
'''oczywiscie sa tez tacy co by chcieli a boja sie zagadac ale mysle ze oni sie nei licza.'' Ale to że facet ma blokady przed zagadaniem nie oznacza że nie może mieć zasad.Chociaż zasady to złe określenie-po prostu taką naturalną potrzebę by seks uprawiać tylko w stałym związku z kobietą z która ma związek emocjonalny.

Gość gość
Żaden facet nie jest porządny, bo KAŻDY chce od dziewicy seksu jak jakiś pies!

Gość gość
No popatrz ,a kobiety nie chcą seksu,i nie wymagają bardziej urody :D A do nie umiejącego sie wysłowić przystojnego robotnika poleciałaś grać w szachy :D

Gość gość
12.08-"po prostu taką naturalną potrzebę by seks uprawiać tylko w stałym związku z kobietą z która ma związek emocjonalny." XXX Nie wiem czy to wypowiedź faceta czy kobiety- ale to bardzo mądra wypowiedź. Żeby iść z facetem do łóżka- on musi być zaangażowany emocjonalnie. Kobiety są zbyt "łatwe" w kontaktach z facetami i potem płaczą, bo on nagle "znika po angielsku" :) i nie chce ich już znać. Pozdrawiam autora/kę wypowiedzi 12.08.

Gość gość
Autora :)

Gość gość
gość dziś - mądry z Ciebie facet. Naprawdę mądry. Ciekawe ile masz lat? :)

Gość gość
Niema w tym nic modrego. Blokady u faceta przy podrywaniu nie mają nic wspólnego z podejściem do seksu i związków. Są prawiczki/samotni faceci i ci co chcieli by tylko ,,zaroochać,, jak i stałej relacji-ale że to facet musi poderwać,zrobić pierwszy krok,mieć bajer itd. to zostają sami. A to że faceci samotni nie lecą do prostytutek tylko dalej czekają na związek ,mimo ze wiedzą że w dużym stopniu spotka ich rozczarowanie (brzydota polek,nie dziewictwo) chyba świadczy że nie zależy im tylko na seksie. Myślę że więcej kobiet miało przygodny seks ,mimo możliwości bezproblemowego wejścia w związek,niż facetów którzy stracili prawicowo w późnym wieku.

Gość gość
prawda kobiety nie czekaja na kogos wyjatkowego tylko rozchyaja nogi przed byle kim oto prawda

Gość gość
''prawda kobiety nie czekaja na kogos wyjatkowego tylko rozchyaja nogi przed byle kim oto prawda'' Co ciekawe taka kobieta dalej chce patrzeć na zarobki i zasoby faceta.

Gość gość
Ale czemu wy laczycie dziewictwo, prawictwo z byciem porządnym? Znam nie jedna dziewczyne ktora mimo ze jest dziewica ciagle pije do nieprzytomnosci, caluje sie z obcymi w klubach, przeklina, pali, jest pusta w glowie. Jest dziewica bo nie chce jeszcze uprawiac seksu. Znam tez kilka dziewczyn ktore nie sa dziewicamk bo uprawialy seks bedac w wieloletnim zwiazku a mimo to sa wartosciowe i porzadne.

Gość gość
''Ale czemu wy laczycie dziewictwo, prawictwo z byciem porządnym?'' Tak jak np.kobiety inteligencje z kasą?

Gość gośćd4
A ja jestem prawik i sie tego nie wstydzę mam 24 lata i nie jestem jakiś brzydki czy coś, taka średnia krajowa. Wiem że dziewczyny zwracają na mnie uwagę :) może to dla was dziwne ale ja nie latam za kobietami jak pies z językiem na wierzch. Oczywiście jak widzę fajną dziewczyne to muszę się obejrzeć jestem facetem:) ale nie skomle o nr jak wy faceci z wielkim ego, wystarczy mi odwzajemniony uśmiech. Mam do tego inne podejście po prostu jak mam spotkać ta jedyna to spotkam prędzej czy później a gdzie i w jaki sposób to nie wiem, mam takie wewnętrzne poczucie ze nic nie muszę proste. Może jestem dziwak ale nie interesuje mnie przelotny seks, ja chcę od życia czegoś więcej i wiem że jak spotkam ta naj naj to ona to doceni. Tak to ja prawik Kamil :)

Gość gość
No bo inteligencja sie laczy troche z kasa. Jesli ktos jest inteligentny to i zaradny i zazwyczaj potraf o siebie zadbac. Ci mniej inteligentni czytaj patologia zawsze sa na zasilkach

Gość gość
gośćd4 dziś Ja mam tak samo ja ty tylko że mam już 27 lat i nie wieże że spotkam ,,tą jedyną,,

Gość gość
3:18 A gdzie szukasz tej jedynej?

Gość gość
na kafe

Gość gość
na kafeterii :D

Gość gość
Poważnie pytam. W jakie miejsca chodzisz zeby kogos zapoznac ? Czy sam podchodzisz czasem do dziewczyn zeby sie zapoznac ? Czyy tylko siedzisz w domu przed kompem i czekasz na ta jedyna?

Gość gość
nie szkoda Wam niedzieli na takie puste gadanie na jakimś forum?? jak sie czasami to czyta, to stwierdzam fakt,że ludzie chyba żyja tym forum, tymi bzdurami wypisywanymi tutaj zal...

Gość gość
gość dziś na kafeterii smiech.gif xx Czasem można spotkać nawet na Kafeterii.

Gość gość
Oczywiscie ze mozna spotka i na kafe owszem ale jesli siedzisz tylko na kafe i czekasz na ta jedyna to chyba nie liczysz ze ja spotkasz tak szybko. Nie robicie nic innego w tym kierunku?