Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dostaja za darmo 500 plus

Polecane posty

Gość gość
Ja sprzatlam do garazu i co ????? Wp******ily mi myszy siatke. I c***j. Lepiej by bylo jak by stala na dworze.

Gość gość
do gość dziś - to baranie z tych 500+ kupuje sie trutkę na myszy albo łapkę do łapania mysz, co za tępak

Gość gość
Po wypowiedzi autorki widać, ze zazdrość o 500+ powoduje zaburzenia psychiczne.

Gość gość
Na huja jej trutka albo łapka jak kupi nowa lepsza

Gość gość
u nas też trampolina niszczeje pod śniegiem, na wiosnę kupię nową i co cię to obchodzi?

Gość gość
Myszy nie bede zywic z 500+. Szkoda kasy. Na wiosne kupie sobie nowa trampoline.

Gość gość
No pewnie kupisz nowa i lepsza co starociem będziesz się cieszyć. Kup jeszcze super lapka niech zazdroszczą a co! Ja jak dostanę to też kupie trampoline i basen żeby marnialo pod śniegiem

Gość gość
chodzili do ciebie konsultować się w sprawie zakupów,ze wiesz że trampolina kupiona z 500plus? A nawet jeśli to chuj cie to obchodzi. To program dla rodzin rozwojowych a nie socjal a dla bezdzietnych,którzy zakładają takie tematy bo im pada na mózg już z tego ''singlowania''.

Gość gość
Ja za 500+ kupie nowy rower. Sasiadka jezdzi wigry 3 i sie pluje o 500+ . a niech ja choooooj strzeli

Gość gość
15.15 dokładnie jebnij sobie jakiś rowerek za parę tysi i niech jej żyłka p*****lnie. Ja mam w planach zrobić zjeżdżalnie z basenem jak budować to konkretnie a ten chuj co ma dmuchany basen niech zazdrości bo pójdę i igła mu p*****lne w ten basen

Gość gość
A ja zaraz jadę do galerii kupić jakieś fajne fatalaszki bo nawet gacie mi się wydarly. Zaraz Reserved i HM będą nasze

Gość gość
po co ci gacie i chłop się musi męczyć ściągając je, aby mieć 500+ to to się chodzi bez gaci

Gość gość
Takie gacie będę zakładać żeby mój chłop buchal jak byk żeby więcej narobił i żebym miała za co szaleć w galeriach

Gość gość
A ja kupie lepsze auto bo trochę Passat w Tdi się sypie a te huje niech dalej jeżdżą mpk albo golfami. Może jakaś bmw albo coś

Gość gość
Dobra wszystko wszystkim ale co w końcu z tą trampolina? Zabralas tym dzieciom czy nie?

Gość gość
Odsniezyc musiala by. Czeka do wiosny. Na odwilz

Gość gość
Ha ha a do wiosny podobno zgnije

Gość gość
Jak śmiecie się ze mnie śmiać!!!

Gość gość
Przestańcie z tą trampolinę, my kupiliśmy ntrampolinę największą z możliwych 6 lat temu i cały czas stoi przed domem nigdy jej nie składaliśmy i i nie zniszczyła sie.

Gość gość
Jeśli z dobrego materiału to się nic nie zniszczy. Tylko po zimie trzeba wyczyścić

Gość gość
wiecie co ja rozumiem jak by na tym podwórku pijany ojciec napierdlał dzieci to trzeba zgłaszać , reagować , ale wtedy to wy maski na ryj zakładacie . A durną trampoliną się przejmujecie szkoda mi niektórych tu siedzących osobników :-o

Gość gość
Ha ha nie rozumiesz że to za jego pieniądze z OFE? A co tam pijany ojciec szkoda trampoliny a ojciec sam kiedyś umrze

Gość gość
Polskie hieny wyciągają ręce po 500

Gość gość
Wyciągają i będą wyciągać

Gość gość
Oj. Przykro ci?. Straszne. Moze niedlugo bedzie 1000plus. Bedzie fajnie

Gość gość
Ja czegoś nie rozumiem nie dają na dzieci źle dają na dzieci też źle. Kurde faktycznie jak matka i ojciec przechleja te pieniądze to nie powinni ich dostać ale jeśli ktoś faktycznie przeznaczy na dzieci to czego tu żałować?

Gość gość
Powinien być 500+ dla rodziców pracujących.Ci co nie pracują nie powinni dostawać. Byłaby mobilizacja, żeby pracować to po pierwsze a po drugie legalnie i nie na czarno. Gospodarka zyskałaby i kasy w budżecie byłoby więcej.

Gość gość
Być może i masz rację ale ja np pracowałam na umowe zlecenie bo nie było pracy na umowe o pracę poszłam by tylko zarabiać nie siedzieć w domu. I co jak tylko się dowiedzieli że jestem w ciąży to od razu podziękowali. Oczywiście jak tylko mała podrosnie to wracam do pracy bo chce pracować i mieć swoje pieniądze