Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rodzice mają problem z tym, że chłopak mieszkał już z inną

Polecane posty

Gość gość

Witam. Proszę o radę, ponieważ nie wiem co myśleć. Mam 23 lata, związałam się z mężczyzną, który wcześniej mieszkał już z inną kobietą. Nie przeszkadza mi to, natomiast moi rodzice dostają szału kiedy słyszą, że chcę sobie ułożyć z nim życie. Uważają, że nie szanuję ich wartości i nie mieści się to im w głowie. Twierdzą, że jest to przechodzony chłopak, a ja zasługuję na kogoś innego, a życie z nim będzie męką, ponieważ on nie ma zasad moralnych. Co wy na to?

Gość gość
rozumiem, że na utrzymaniu mamusi jesteś do tej pory? Bo jeśli nie, to nie bardzo rozumiem..

Gość gość
ile ma lat ten chłopak? wydaje mi się że szuka pindzi co będzie mu gotować i sprzątać :D

ale rodzice mają problem z tym że chcesz mieszkać akurat z tym chłopakiem czy z tym ,że chłopak już kimś mieszkał ?

Gość gość
Problem w tym, że on już mieszkał z innym. W ich oczach jest przechodzonym facetem. Ma 24 lata

Gość gość
inną

Gość gość
nie uważam, że szuka takiej, która będzie mu gotować i sprzątać. Mieszkamy oczywiście osobno, kiedy się spotykamy to on zawsze gotuje dla mnie, sprząta, itd.