Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myśleć o jego zachowaniu

Polecane posty

Gość gość

Ponad rok temu flirtowałam z pewnym facetem, potem jakoś kontakt nam się urwał, w czwartek spotkaliśmy się przypadkiem na mieście zaproponował, że mnie podwiezie do domu, nie chciałam, ale nalegał, więc się zgodziłam, pod domem jeszcze chwilkę siedzieliśmy w jego samochodzie i wtedy wziął mnie na chwilę za rękę niby pod pretekstem żeby zobaczyć mój pierścionek, trwało to chwilkę, potem to samo z drugą ręką, choć tam nie miałam pierścionka, potem dotknął mojej torebki którą miałam na kolanach, a na końcu wziął do ręki moją rękawiczkę.... nie wiem jak powinnam rozumieć takie zachowanie...

Gość gość
Nic zaczac spotykac sie z kims innym. Niech nie odpisuje albo wy ja blokujcie Walentynki ida niech sobie pisze z kims innym. To wszystko pisze na spokojnie i nie jestem zly na nia. Mam ja i was po dziurki w nosie. Nawet sie chyba ciesze ze nie musze wydawac na nia zadnych pieniedzy :)

Gość gość
nie moge wyslac po angielsku

Gość gość
Sorry Jeremy ale ja juz jej nie chce. Bedzie nastepna. Dosyc mam jej i ego kraju. Nie chce tu byc i kiedy to sie skonczy wyjade i nigdy juz tu nie wroce. Bylem szczery tutaj a oni wykorzystali wsztstko co poeidxzialem przeciwko mnie.

Gość gość
Pewnie mu się podobasz wiec poobserwuj, czy znowu zacznie do Ciebie pisać, czy będzie Ci proponował spotkanie. W ogóle tak średnio to wróży bo urwaliscie wczesniej kontakt, pewnie on urwał...dlatego lepiej nic nie rob tylko daj się jemu wykazac, jak będzie chciał to sam się postara rozwinac znajomość.

Gość gość
okrasc cie chcial

Gość gość
...taksował złoto i wymacał torebkę co w niej masz, zwykły złodziej pospolity

Gość gość
Autorka jest dziecinna