Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

7 miesiąc ciąży jestem non stop glodna

Polecane posty

Gość gość

Czy to normalne? Zjem obiad i pół godz.później znowu bym coś zjadła. Po 14 jadłam leczo, a już przed chwila 2 bułki i jabłko. I nadal jestem głodna. .:/

Gość gość
Ja mam tak w 19 tyg. Dobrze ze chodzę do pracy gdzie nie mogę jeść zbyt często:)

Gość gość
No ja miałam tylko z 2 tyg. w pierwszym trymestrze wilczy apetyt a potem normalnie a teraz od tyg.znowu jestem ciągle głodna.

Gość gość
Daj odpocząć żołądkowi... Nie masz litosci... Biedak, tyle roboty... :-(

Gość gość
Myśle ze moze spożywasz produktywności wysokim IG stad po pol godziny jestes głodna. Ja mam tak samo, a w ciazy nie jestes. Dbaj o węgle złożone, o odpowiednia podaż białka i tłuszczów w diecie. Takie produkty nasyca cie na dłużej.

Gość gość
Nie żryj tyle, bo potem tego nie zgubisz...

Gość gość
No na razie mam 7 kg na plusie to chyba nie tak źle. I idzie mi tylko w brzuch i piersi.. no ale wiadomo ze jak będę się objąć to może być gorzej, teraz zjadłam mała miseczkę frytek i dalej jestem głodna. .masakra.

Gość gość
No własne o tym napisałam czy ty w ogóle czytasz co ci tu ludzie piszą? Czy dopiero wyzwiska jak to u gory działają na ciebi. Zjadłas węglowodany proste o mega wysokim IG dlatego juz jestes głodna!!!!

Gość gość
19:19 czytam, ale zjadłam frytki zanim o tym przeczytalam;-)

Gość gość
Masz candide. Tez to mialam

Gość gość
Ja tak miałam w ostatnich miesiącach ciąży. Nigdy nie szalałam z jedzeniem przez całe życie i zawsze byłam chudzielcem. Objawy ciąży to myślałam że to naciągane bajeczki. Okazało sie że to dziwne ale faktycznie tak jest. Wpierw od 2 do 4 miesiąca nudności i nie jedzenie nic całymi dniami, a w 7-9 miesiącu wilcze wariackie głody, tak jakby ten zmysł odpowiedzialny za uczucie sytości nagle sie spieprzył. Aż sie nie chce wierzyć ale u mnie tak właśnie było. Po urodzeniu dziecka wszystko zniknęło, uczucie sytości znów działało jak zwykle.