Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

37 latek podnoszacy hantle 10 kg 100 razy pod rzad imponuje kobietom?

Polecane posty

Gość gość

gdybym robil tak codziennie to bym imponowal? wyrzezbie klate i zrobie bicka?

Gość gość
nieeee facet zaimponuje kobiecie tym ze potrafi utrzymac rodzine jest opiekunczy wyrozumialy i troskliwy

Gość gość
a jeszcze innym można zaimponować penisem 20+ oraz 15 w obwodzie i robieniem kilkuset pompek w łózku z tym penisem podłączonym do chętnej vaginy, hantle możesz wtedy oddać z powrotem do sklepu

Gość gość
k***sopompki

Gość gość
Nie, w tym wieku liczy się co innego.

Gość gość
kurcze mialem tu juz nic nie pisac do sierpnia, ale jak faktycznie myslisz ze moi fani chca poczytac co miesiac to postaram sie podbijac ten temat raz w miesiacu, teraz mamy 11 luty, wiec niech bedzie zawsze ok 10-go kazdego miesiaca, bede pisal tak jak obiecalem usmiech.gif kolejny post wiec ok 10 marca x gość wczoraj Jakim następnym tygodniu, on już ma nowe założone

Gość PANNa K bardzo mila
Ja tez tyle podnoszę na treningach..

Gość gość
to startuj do autora, ale musisz mieć 20+

Gość gość
Zalecam przy intensywnych treningach wsparcie się suplementami odpowiednimi. Osobiście mój znajomy trener personalny polecił mi środek largomass.

Gość gość
Facet ma utrzymywać siebie i w połowie dzieci a nie całą rodzinę, chyba że żona jest chora i nie może pracować.

Gość stuleje geodecie f23
kobietom pewnie nie ale geiom - na 100 %

Gość gość
Warto zawsze pamiętać o sobie i dbać o siebie w każdym momencie życia. Mnie napędza sportowy tryb życia, również stosowałem przez jakiś czas suplement largomass w kwestii zwiększenia masy mięśniowej, co umożliwiło mi stworzenie naturalnych mięśni.

Gość gość Bartek
Kup sobie jeszcze Largomass by podkreślić rzeźbę mięśni to może...

Gość gość
Nie. bo w dzisiejszych czasach miesniami sie zarabia grosze i nie trzeba lapac miesa w postaci bizona, lecz je kupic.

Gość gość
Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie? Chcesz w te lato cieszyć się wspaniała sylwetką? Chcesz zbudować wspaniałe i muskularne ciało ? Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić? Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja. Podejście, które o lata świetlne wyprzedza konkurencje! Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko! Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl który w ciągu tygodnia odmieni Twoje życie! Pozbądź się tłuszczu na zawsze, zbuduj piękna smukłą sylwetkę lub wspaniałe muskularne ciało! Pokaż na co Cię stać i wejdź na www.igortreneronline.pl !