Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Leki przy zapaleniu pęcherza POMOCY!!!

Polecane posty

Gość gość

No więc tak wszystko zaczęło się w styczniu. Przez dobre dwa tygodnie bolał mnie brzuch. Byłam u lekarza nic nie stwierdził. Ból przeszedł, ale powrócił jakiś tydzień temu. Lekarz zlecił badanie krwi i USG. Niestety USG będzie zrobione dopiero w środę, zaś na wyniki badania krwii muszę czekać do poniedziałku. Wczoraj wystąpił dodatkowy objaw- co chwilę chciało mi się do toalety. Pojechałam do lekarza. Wystawił mi diagnozę: podejrzenie zapalenia pęcherza. Wzięłam zapisaną tabletkę, wypiłam herbatkę ziołową. Następnego dnia czułam się już dobrze. Wypiłam herbatkę i stwierdziłam, że nie będę się faszerowaćwiczenia tabletkami, skoro już nic mi nie jest. Niestety teraz znów rozbolał mnie brzuch i musiałam parę razy w bliskim odstępie czasowym skorzystać z toalety. Na razie nie czuję potrzeby korzystania z toalety, ale totalnie nie wiem co robić! Brać tabletkę zapisaną przez lekarza antybakteryjną czy na ból brzucha? Może to źle, że tak szybko przestałam brać te tabletki :/. Pomocy!!!

Gość gość
Furaginum dziala blyskawicznie i jest bardzo dobry

Gość gość
lekka paranoiczka, no bo taka rozpiska do podejrzenia zapalenia pęcherza :d no jasne ze za szybko odstawiłaś tabletki, ile ty masz lat, że po jednej tabletce kończysz leczenie.

Gość gość
Ja przy zapaleniu siedziałam w wannie z gorącą wodą , i bralam termofor do lozka . Oprócz tego brałam urofulaginium . Takie zapalenie trwa zazwyczaj parę dni trzeba porządnie wyleczyć bo inaczej będzie wracalo

Gość gość
Bierz co masz bo jak zapalenie nie leczone to za chwilę zesrasz się z bólu. Nie strasze i nie żartuję. To przeokropny ból i parcie na siusiu które nie poleci.