Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tajemniczy_chłopak

Zanim...

Polecane posty

Gość Tajemniczy_chłopak

Zanim odejdę, nim odejdę stąd. Chwyć za rękę mnie, złap za rękę mą - Pójdziemy razem tam, a los nigdy nas nie dosięgnie. (Nie dosięgnie już nas) Zanim odejdę, nim odejdę stąd. Chwyć za rękę mnie, złap za rękę mą - Pójdziemy razem tam, a los nigdy nas nie obejmie. [cześć]

Gość gość
Co to za piosenka?:-D

Gość gość
KTO literka, imie albo s********j

Gość Tajemniczy_chłopak
A nie było mnie dwa razy tu już, Lecz nigdy nie przestałem marzyć i wracałem; Podróż - z nią mi do twarzy, to nie szczędzi wrażeń. Zdarzył się cud. A może warto się odważyć? Tylko kartky Twe porażę, w drażę rzeczywistość. A to rozdanie to klucz, masz jeden moment - to czuć: Pulsują skronie, Ty wróć, ktoś czeka w domu. Unieśmy dłonie Za naszą wolność, niezależnie gdzie jesteśmy, Tutaj z każdej świata strony prowadzi Cię serce. Unieśmy ręce Za nasze miejsce i historię, I zanim odejdę, póki tu jesteśmy, zanim przyjdzie po mnie, Jeszcze zdarzy się cokolwiek I niewiarygodne szczęście padnie na nasze dłonie - Ty wyciągnij je ze mną. Jeszcze zagra nam piękno najważniejszą piosenkę, Tylko pamiętaj ścieżkę, gdybyś wracał nieprędko. I nieważne którędy, aby nawet przez ciernie Chwyć za rękę mą W poszukiwaniu szczęścia, ziom !

Gość gość
Nic nam nie zagra.

Gość Tajemniczy_chłopak
znasz to uczucie gdy nie wierzy w ciebie nikt? musisz uciec, ale nie wiesz którędy masz iść i gubiąc kluczyk gubisz ich.

Gość Tajemniczy_chłopak
,,Co do hejterów, dobrze wiesz co o nich sadze, chcesz pluć mi w ryj, to zapraszam na mój koncert. To co teraz mowie może być niestosowne, tak samo jak zachowanie niektórych tu do mnie "

Gość Anulka prawdziwa
Neptyk kocham Cię❤️❤️

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
Cześć wsadz mi w doopke kochanie a ja ci wyliże fióta

Gość gość
Neptak idz se stąd sieroto, bo przynudzasz

Gość Tajemniczy_chłopak
Myślę o Tobie i piszę o tobie nie wiem czy, kiedykolwiek jeszcze wpadniemy na siebie, dziś, jestem tu, jesteś tam, nie na moim niebie i, tam gdzie jesteś beze mnie oby było lepiej Ci" :) to ostatni

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
Tajemniczy chłopak 12:57 myślisz o mnie? Jednak jesteś jak ja pedałem i mnie kochasz to z miłości do mnie wsadź mi w doopke albo mi wyliż mojego fióta

Gość Anulka prawdziwa
Będę na Twoim niebie Neptyk❤️❤️tylko księżyc trzeba usunąć❤️

Gość gość
to nie neptyk :D

Gość Tajemniczy_chłopak
Gość od Namysłowa stary ci codziennie liże i poosuwa w dooopsko wsioku! :D narka

Gość Tajemniczy_chłopak
Zakochałem się w pieknej dziewczynie. Nie miałem szans nawet na jeden uśmiech od niej. I tak mi mijały tygodnie....

Gość gość
I to już koniec o mnie, odchodzę

Gość gość
:D :D :D

Gość Tajemniczy_chłopak
Idź i nie daj się złamać już nigdy nie przestawaj idź bądź nie pokonana utkana dla nas cienka nić po , której stąpamy pod nami przeciwności tłum idź dalej przed siebie i nie spoglądaj w dół...

Gość Tajemniczy_chłopak
Na zawsze ona, jedyna jedna Nie zatrzyma tego nawet kevlar Każdy jej taniec w moich ramionach O N A, ona wtulona Tak drobne ciało skrywa tak wielkie serce Zwykły jak ja człowiek nie chce nic więcej Niech to trwa, nigdy się nie kończy Nawet śmierć nas nie rozłączy! Czy te oczy mogą kłamać? Jej oczy nie kłamią Zabiłaby za mnie, zamordowałbym za nią Nieśmiertelne dusze, przez każdą burzę Aż ziemia się zatrzyma, ani chwili krócej Umrzemy na śmierć, nic nie zabierze magii Niech John Lennon zaśpiewa nam "Imagine" W dzisiejszych czasach tylko to jest siłą Spijam słowa z Twoich ust - bezwarunkowa miłość ;)

Gość Tajemniczy_chłopak
Anulka, nie jestem Neptykiem :)

Gość Tajemniczy_chłopak
Nienawidzę ludzi za każde kłamstwo, które musiałem połknąć, żeby teraz nim rzygać, Ale moje zimne oczy nie gasną i wszystko, wszystko dopiero się zaczyna. Nauczyłem się wiele, lecz nie od nich. Głos sumienia, filozof Seneka. Tak naprawdę mój jest tylko chodnik, na którym moja stopa miejsca nie zagrzewa. :)

Gość gość
Neptyk bier Anulcie pod reke, wylogujcie sie i zyjcie dlugo i szczesliwie!! Moon tez napewno by sobie tego zyczyl:D🖐️

Gość gość
Tzn jej szczescia, a z Toba to gwarantowane, rozsadny sie wydajesz jak na swoj mlody wiek:D

Gość Tajemniczy_chłopak
:o :D ok...

Gość Tajemniczy_chłopak
Też sobie życzę szczęścia, może kiedyś ;)

Gość Tajemniczy_chłopak
Dobrze wiem, że czasem bardzo trudno mnie kochać. Ale chyba łatwo zobaczyć miłość w moich oczach...

Gość gość
dla kogo ten temat ?

Gość Tajemniczy_chłopak
Czwarta nad ranem, oczy niewyspane, nie mogę zasnąć za oknem płacze deszcz.(deszcz) To do Ciebie wiesz? Czy mnie pamiętasz? To najszczerszy tekst pisze go od serca.(od serca) Samotność jak gorączka nocą dopada, sam na sam z bezsennością bez skutku się zmagam. Myślę o Tobie i jakoś nie mogę przestać cały mój świat w Twojej osobie się streszczał. Robiliśmy błędy wiem jesteśmy ludźmi. Życie nie pomogło knuło co mogło by nas poróżnić. Los wypowiedział wojnę nam nie było reguł tylko konwulsyjny puls codziennego biegu. Każde niepotrzebne słowo do dzisiaj przeklinam (przeklinam) to smutne na co dzień człowiek się zapomina. W końcu zastaje dom pusty zresztą sama wiesz nie pożegnałaś się. Chciałaś uniknąć łez. Dobranoc :)

Gość gość
no fajnie ale kto jest odbiorca ? Jej imie to ?