Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dacie wiarę że moja 24 letnia koleżanka wciąz jest dziewica?

Polecane posty

Gość gość

24lata jej stuknie w sierpniu a ona wciąz jest dziewica i nawet sie nie całowała ani nie miala zadnych kontaktów z facetami,żadnych - nawet się nie przytulała nie mowiac o czyms wiecej. Jedynie z kolegami przytula sie na powitanie i tyle :) Az sama nie moge uwierzyc,bo nie jest brzydka , jest calkiem przebojowa, zawsze miala powodzenie tylko odtracala facetow. Jak mowi (nie wiem czy to prawda) kiedys skupiala sie na nauce, a potem jak chciala kogos miec to" nikt fajny" sie nie trafił a teraz juz ma to gdzies i z wiekiem coraz gorzej bo wstyd przed facetem... ja pierdziele:p

Gość dziadek do orzechow
super, idealna dla mnie, jestem specjalista od '' ciezkich przypadkow'' mozesz mi dac namiar na kolezanke :D

Gość gość
Mloda, ladna, madra i dziewica? Prowo 0/10

Gość gość
Ona tak mowi a w sumie ja jej nigdy z zadnym facetem nie widzialam,wiec moze prawda.

Gość gość
Gdybyś napisał że kończy 24 w maju to pomyślałabym że o mnie piszesz :)

Gość gość
Ja mam koleżankę, która ma 30 lat i jest dziewicą. To NIE żart. Miała chłopaka, ale im się nie udało. A dlaczego jest dziewicą? bo jest bardzo religijna i seks dopiero po ślubie. Naprawdę, to nie prowo.

Gość gość
Też jestem religijna i też w tego powodu :)

Gość gość
To nic dziwnego, większość tych co mówią "nikt fajny się nie trafił" to typowe księżniczki szukające niemożliwego, o olbrzymich wymaganiach i oczekiwaniach względem potencjalnego mężczyzny.

Gość gość
Jak tam wstyd. Dziewictwo to zwykła sprawa. Jedna jeszcze je ma druga nie. Gorzej jest gdy nie ma pracy, środków do życia czy jak się choroba przypałęta. Cała reszta to niuanse.

Gość gość
Ja dam wiare, bo jestem w tej samej sytuacji, czy to az takie dziwne? Nie chodzi mi o wymagania, nie chce dopuszczac do siebie mezczyzny, wole byc wolna, nie chce zeby ktos mi mowil co mam robic, poza tym jestem zamknieta w sobie i nie chce zeby mnie ktos odkrywal, rozgryzal no i nie ukrywam po prostu nie chce, sama nie wiem dlaczego - nie chce byc z nikim blisko, ktos juz probowal, ale na sama mysl ze mialabym byc z nim ogarniala mnie wscieklosc, wyobrazanie sobie przyszlosci z kims jest dla mnie nudne, tu chyba jest sedno sprawy... Zwiazki, mezczyzny, milosc wydaja mi sie strasznie nudne!

Gość gość
komedie romantyczne tez sa dla mnie nudne, to co teraz leci w kinach te 50 twarzy Graya - widzialam poprzednia czesc i nie widze w tym nic ciekawego, wrecz mnie to obrzydza, wydaje sie zalosne. Mimo tego, ze jestem dziewica to umawialam sie na randki, calowalam, ale podczas tej czynnosci czekalam kiedy to sie skonczy i myslalam sobie "to wszystko?"

Gość gość
Bo akurat tak jest, że związek to niewola... a chodzi o to by nie być samemu, żeby mieć kogoś bliskiego z kim można zawsze pogadać i spędzać czas. Człowiekowi nie jest dobrze być samemu. Nie rozumiem już tego całego podejścia do życia, czy chodzi o to by wszystko mieć na własność i decydować o drugiej osobie.

Gość gość
dla mnie wady przewazaja nad zaletami jednak... samotnosc jakos zniose, a traktowanie mnie jak wlasnosc niee

Gość gość
dziś Tez tak mam w wiekszosci przypadkow. Caluje sie z chlopakiem i mysle sobie, ze w sumie to moglby juz sobie isc :D Jedynie z dwoma facetami mialam ciarki i ochote na cos wiecej, ale z jednym mi nie wyszlo, a drugi to po prostu nie byl ktos dla mnie (i nie chodzi o zasobnosc portfela, ale o wyznawane wartosci i podejscie do relacji). Tez mam 24 lata, dziewica, a religijna bynajmniej nie jestem. Trudno :D Wole juz to niz pseudozwiazki, puszczanie sie z patusami albo zabawe w rodzinke.

Gość gość
nie daję wiary :P

Gość gość
dziś Tak wiem, jestesmy przypadkami niczym "Z Archiwum X". BTW zawsze chcialam byc jak Scully ogladajac za dzieciaka :D Coz, nie udalo sie, jestem gruba, brzydka, glupia i nikt mnie chcial - tak dla jasnosci, bo na kafe i tak nikt nie uwierzy, ze ladna 24 latka nigdy nic.

Gość gość
Dziwne to jest dla normalnych osób Jak mozna nie uprawiać seksu ? :P Nuda

Gość gość
Ciipka jej uschnie

Gość gośćbaba
a dasz wiarę autorko że jak 90% sukk jesteś durnowata?

Gość gość
Pewnie ci/pę ma rozciętą horizontalnie.

Gość gość
Z ryja jakaś niewyjściowa

Gość gość
no to zostanie wieczna dziewica jak powie jakiemukolwiek facetowi, ze jest w tym wieku dziewica to ja wyśmieje

Gość gość
wyśmiać ją może debil ,zresztą co drugi to debil,wielki autorytet debili :-)

Gość gość
Prawie kazdy ja wyśmieje , debil i niedebil

Gość gość
facetowi c***j opadnie jak usłyszy ze cnotka niewydymka

Gość gość
nie,tylko debil wyśmieje,i nie kłóć się gnoju bo jestem starsza

Gość gość
Na 100% wszystkie obrazliwe teksty pisza tutaj kobiety tak samo jak wyzywaja prawiczkow bezpodstawnie

Gość gość
to jest możliwe ,nie zaprzeczę,wiele tu kretynek zmutowanych

Gość gość
Ludzie mają jakieś odchyły, dziewice im nie psując, niedziewice też:/ odwalcie się od ludzi, co was obchodzi kto z kim sypia czy nie sypia w ogóle. Zajmijcie się swoim życiem i dajcie żyć innym tak jak chcą.

Gość gość
Ale co w tym niesamowitego? Równie dobrze moze nie byc na to gotowa, moze sie wstydzić, krępować. Ja miałam 21 lat jak straciłam dziewictwo ale szczerze mówiąc zanim poznałam tego mężczyznę i zanim to sie stalo to byłam przerażona, bałam sie powiedzieć mu ze to moj pierwszy raz, bałam sie jego reakcji a to wlasnie przez takich ludzi jak Ty i sugestie ze nieuprawianej seksu w bardzo młodym wieku jest czyms nienormalnym, jakimś odchylem, a potem dziewczyny naczytaja sie takich bzdur i lecą do łóżka z byle kim byle mieć to za soba. Ludzie, ogarnijcie sie, to jest osobista sprawa każdego kiedy jak i z kim zaczyna i nikt nie ma prawa sie w to wtrącać ani tego oceniać.