Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dacie wiarę że moja 24 letnia koleżanka wciąz jest dziewica?

Polecane posty

Gość gość
Ja stracilam dziewictwo pozno, 25+. Dlaczego dopiero wtedy? U mnie problem byl z tym, ze podobali mi sie faceci, ktorym nie podobalam sie ja a mnie podrywali ci, ktorzy dla mnie byli nieatrakcyjni fizycznie. Czekalam az zakocham sie z wzajemnoscia, tzn spodobamy sie sobie jednoczesnie. Nie umiem czerpac przyjemnosci juz z samego pocalunku z kims do kogo nie czuje chemii, nie podoba mi sie jego wyglad lub ma wady ktore mnie odrzucaja (gruba sylwetka, niski, zaniedbane zeby, nie taka fryzura etc). Najwazniejszy u partnera jest jego wyglad fizyczny, atrakcyjnych facetow niestety nie ma wielu.

Gość gość
Kobiety oleja prawiczka mezczyzni uciesza sie z porzadnej kobiety

Gość gość
Chyba nie patrzycie tylko na wygląd przy wyborze facetów? Pustaki

Gość gość
Jestem chirurgiem z rodzinna tradycja od 3 pokolen.udzial procentowy w prywatnym szpitalu w Niemczech. Wreszcie sytuacja moja unormowana i stabilna. Moge zaczac rozgladac sie za miloscia na ktora do tej pory nie bylo czasu.25l i dziewica na pewno to zaleta. Zone chce miec tylko dziewice. Moze miec nawet 30l i wie ej.

Gość gość
Sami widzicie że to co powinno być normalne dla większości jest głupotą. Z waszego myślenia wychodzi że lepsza 15 latka która spała np. z 5 facetami niż 24 letnia dziewica...

Gość gość
dziś Takie czasy. Jak mnie ktorys wysmieje to sie pozegnamy, z kretynami sie nie zadaje.

Gość gość
Tu autorka. Nie mowie , że jest ładna. Powiedziałam ze do brzydkich nie należy, nie straszy. Jest taka przeciętna.

Gość gość
Super dziewczyna! Życzę jej z całego serca dużo szczęścia i miłości. Malo dziś takich dziewczyn, same latawice...

Gość gość
już to pisałaś jakiś czas temu

Gość gość
Sex nie jest niczym specjalnym. "Lecieć do łóżka z byle kim" :D

Gość gość
A dlaczego to tak dziwi? Znam wiele takich dziewczyn. Wyplywa to z wiary. I nie sa to jakies uwstecznione kobiety wrecz przeciwnie. 90 % to studentki dziewczyny pelne entuzjazmu. Poprostu zyja wg innych zasad. Czystosc przed malzenska to naprawde niektorych szokuje?