Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu nie mogę znaleźć sobie dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Chciałbym się zakochać, założyć rodzinę, lecz jakoś nie jest mi to pisane. Mam prawie wszystko w życiu, do wszystkiego brakuje mi miłości drugiej osoby, Jestem chłopakiem z dobrym charakterem, niebrzydkim , religijnym, bez nałogówcem, pracującym, zmotoryzowanym, mający swoje zainteresowania, marzenia, a mimo to jestem samotny. Czuje się samotny. Chciałbym się zakochać i żeby mnie ktoś kochal. Weekendy chciałbym się wybierac do kina, spacery , a w czasie urlopu na dłuższe wakacje. Zaczynam wierzyć że jest mi pisane życie bez kobiety.

Gość gość
gość dziś - ile masz lat i skąd jesteś? Tu jest sporo samotnych dziewczyn. Napisz coś bliżej o sobie a chętne się znajdą.

Gość gość
Jesteś prawiczkiem i szukasz dziewicy?

Gość gość
Mieszkam w Płocku, a mam 29 lat

Gość gość
Jestem chłopakiem z dobrym charakterem, , religijnym, bez nałogówcem, X I dlatego nie masz szans na zwiazek

Gość gość
To są dobre cechy człowieka, a mimo tego nie mogę znaleźć tej jedynej dziewczyny. Zawsze trafiłem na te co nie trzeba.

Gość gość
gość dziś Jestem chłopakiem z dobrym charakterem, , religijnym, bez nałogówcem, xxx Autorze, niestety tacy jak Ty w dzisiejszym świecie mają "przechlapane" ale jeśli dzisiejszy zakłamany świat ma jakąś swoją drugą "dobrą połowę" ( cokolwiek to znaczy)- Ty nią bądź! Na pewno znajdziesz dobrą, mądrą dziewczynę. Życzę Ci tego z całego serca. Pozdrawiam.