Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mezczyzna wysmieje 32letnia dziewice

Polecane posty

Gość gość

? zakladajac, ze jakims cudem bylby nia wstepnie zainteresowany. Ale serio pytam, czy w tym wieku, jak sie kobiecie nie poszczescilo z seksem to juz ma nawet na mezczyzn nie patrzec, bo skonczy sie to upokorzeniem?

Gość Karol 25 cm
No coś ty. Ogólnie jeżeli on jest dojrzałym samcem to będzie bardzo szczęśliwy że będzie pierwszym facetem który w Tobie zanurkuje. Ale jest druga strona medalu. Istnieje duże prawdopodobnieństwo, że jesteś niedowartościowana, stara tłusta, brzydka. Siedzisz na takich forach jak to więc nic metlanie ciekawego nie reprezentujesz. a twój Zenek to pewnie też jakiś Roblnik Zbyszek. Więc patola trochę pewnie z tego będzie ale powodzenia :) Mam nadzieję, że pomogłem. ps. Jak jesteś ładną, dojrzałą kobietą zaradną w życiu to sam chętnie rozdziewiczę Ciebie. Lubię tak dziewica liże mi dupę - wyliż mu dupę i zobaczysz jak to polubi. Pa

Gość gość
hahahaha nie wyrobię 25 lat to duzo a 32? nie poszczescilo z seksem mowisz hahah tylko najgorszy pasztet moze tak mowic, ty nie masz szans na zadnego, lepiej idz do meskiej dziwki choc i oni odmawiają wiec przygotuj sie na to

Gość gość
ja bym nie wyśmiał

Gość gość
Ja chcialbym na zone dziewice.nawet moze miec 35l.

Gość gość
gość dziś - a w jakim wieku Ty jesteś? Można wiedzieć? Wiek mężczyzny to żadna tajemnica. Tylko kobiet nie pyta się o wiek.

Gość gość
Nie powiem.do swojego domu wpuszcze tylko dziewice.spotykac sie moge z nie dziewicami ale one maja zakaz wstepu. Dla nich sa hotele albo ich mieszkania.

Gość gość
jestes pustakiem. do założycielki tematu: tylko głupi wysmieje i tacy sa nic nie warci. Zastanow sie czy z Twoim poczucziemwlasnej wartosci jest wszystko ok, skoro sie takimi rzeczami przejmujesz. Wartościowy facet nie wyśmieje Cie niezależnie od tego czy jesteś dziewica, czy mialas juz wielu. inni sa nic nie warci.

Gość gość
Czy prącie jest w stanie przebić taką cnotę stara?

Gość gość
12:03 dlaczego pustakiem? Brzydze sie i nie chce.mam sie przemoc i robic cos wbrew sobie bo ty tak mowisz?! Dom to swietosc! Do domu wpuszcze tylko wyjatkowa kobiete.

Gość gość
mezczyzna to nie kobieta - nie wysmieje cie z powodu dziewictwa

Gość gość
Chciałbym taką. Poważnie.

Gość gość
12:06 dlatego: ".spotykac sie moge z nie dziewicami ale one maja zakaz wstepu. Dla nich sa hotele albo ich mieszkania." zadna szanujaca sie kobieta (nie tylko dziewica) nie zechce byc z takim kims jak Ty, nawet w hotelu czy nie swoim mieszkaniu. sam nie jestes prawiczkiem a dykryminujesz kobiety ze wzgledu na ich przeszlosc seksualna. Dno.

Gość gość
12:25 nie ciagam kobiet po hotelach.chce wyjatkowej i taka jako pierwsza zamieszka u mnie.

Gość gość
gość dziś Nie powiem.do swojego domu wpuszcze tylko dziewice.spotykac sie moge z nie dziewicami ale one maja zakaz wstepu. Dla nich sa hotele albo ich mieszkania x Typowy przyklad hipokryty. Gdyby kazdy myslal w ten sposob to w ogole dziewic by nie bylo.Ale jeszcze są porządni meżczyzni i tylko z takim się zwiąże, tylko taki jest mnie godny. Nie pozdrawiam,22 letnia ladna dziewica

Gość gość
normalny facet wysmieje, zakompleksiony prawik nie

Gość gość
jeden wysmieje, obrazi, inny bedzie sie zastanawial czemu nia jestes nbadal, zalezy od faceta

Gość gość
22 dziewico ♡ ale to one same chca,to nie ja uwodze :-(

Gość gość
Facet się tylko ucieszy, prędzej cię wyszydzą dzifki... jak ze złodziejami, oni chwalą tylko innych złodziei, uczciwych nazywają patologią ;-)

Gość gość
Facet , który będzie chciał z Tobą być na zawsze , będzie bardzo szczęśliwy , a taki który będzie chciał mieć Cię tylko na numerek to pewnie będzie się śmiał

Gość gość
a czy kobieta wyśmieje 35 letniego prawiczka?

Gość gość
Tylko nie normalny facet by się wyśmiał. Moje marzenie było by mniec za żonę dziewice.

Gość gość
No jasne, ze wyśmieje. Jak ta kobieta musi wyglądać, raczej nikt sie nią nie zainteresuje.

Gość gość
...mnie zaliczyło calutkie osiedle

Gość gość
No to widze, ze nie mam czego szukac w swiecie uczuciowym. I dobrze, nie ma co sie ludzic. Niech swiat nalezy do tych doswiadczonych, mezczyzni sa z takich zadowoleni.

Gość gość
No to widze, ze nie mam czego szukac w swiecie uczuciowym. I dobrze, nie ma co sie ludzic. Niech swiat nalezy do tych doswiadczonych, mezczyzni sa z takich zadowoleni. X Ja też już się nie łudzę, choć jestem trochę młodsza od Autorki, ale niewiele, tylko 3 lata .

Gość gość
ja mogę wyśmiać każdego który się wyśmiewa z innej osoby,w kązdym mogę znależć śmieszne g****o i obśmiać za szczeniackie podejście do wszystkiego,bez względu czy prawik *****cz związkowiec,skończcie z wyśmiewaniem się gamonie i z tym kretyńskim strachem że ktoś was wyśmieje jesteście bydlęcymi niewolnikami jeśli was to obchodzi,twoja c**a twoja sprawa

Gość gość
Nie przejmuj się negatywnymi komentarzami, tutaj normalne dziewczyny boją się pisać bo rządzą dzifki ;-) No a większość facetów się ucieszy, możesz być spokojna :-)

Gość gość
Ludzie maja pierwsze kontakty sexualne w młodym wieku, gimnazjum, liceum miedzy innymi dlatego zeby sie nie wstydzić jak maja 30 lat.

Gość gość
Ja w wieku 24 lat przyznałam sie facetowi do dziewictwa (on był w moim wieku). Może nie wyśmiał mnie bezpośrednio w twarz, ale zaraz po tym zerwał znajomość. Od razu uprzedzam komentarze, ze jestem brzydka-nie jestem. Przez cały nasz okres znajomości on powtarzał jaka jestem ładna, widział mi i bez makijażu, twierdził, że naturalnie jestem jeszcze piękniejsza. Patrzył na mnie takim totalnie zakochanym wzrokiem. Śmiesznie się peszył i stresował w moim towarzystwie. Ja też byłam zauroczona po uszy. Wobec tego wszystkiego myślałam, że się ucieszy, albo że będzie mu to obojętne. Tymczasem on krótko po moim wyznaniu się ulotnił. Czy z tego powodu w sumie nie wiem, bo nie raczył mnie poinformować, ale z jakiego innego skoro wszystko było super. Żałuję że się przyznałam, pewnie wtedy nie odszedłby bez słowa.