Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Jak zerwać z nałogiem? Jak przestać czytać to forum? Nie potrafię a już tyle prób podjętych było. Ono mnie wykańcza psychicznie:(

Gość gość
Też jestem tu od dawna i wiele razy wracam to ponad moje siły

Gość gość
Ale ja naprawdę mam już dosyć. Zabiera mi tyle czasu . Czuję się strasznie przez to forum i śledzenie tych durnych topików. Po co ja je czytam? Dlaczego sobie to robię. Jak odejść raz i nigdy tu nie wrócić ?

Gość gość
A myślisz że ja żartuje? Ile masz lat?

Gość gość
Mam 38 lat i to że czytam to forum nie świadczy dobrze o mnie.

Gość gość
Ja mam trochę więcej, wiele razy odchodziłem i zawsze wracam i do tego w związku jestem, Ty też?

Gość gość
Tak jestem w związku a raczej wegetuje w nim . A to forum na początku sprawiało mi duża przyjemność czytania natomiast teraz po prostu mnie dobija.

Gość gość
Ja mam chyba na punkcie tego forum obsesję. ...nie wiem czy kiedykolwiek stąd odejdę, ciągle nawiązujesz nowe znajomości?

Gość gość
Tylko raz przeszłam na @ z jednym Panem stąd. Miałam dużo szczęścia ponieważ okazał się świetnym facetem. Bardzo kulturalnym, szarmanckim i można było porozmawiać z Nim naprawdę na każdy temat . Oczywiście spotkaliśmy się.

Gość gość
I zakończyło się to?

Gość gość
Czuję , że muszę napisać małe sprostowanie mojej wypowiedzi. To , że spotkaliśmy się nie oznacza , że przespaliśmy się ze sobą. Wiedział , że nie chcę zdradzić męża i uszanował to. Spotkaliśmy się po to aby poznać się zobaczyć na żywo. Utrzymywaliśmy ze sobą kontakt dość długo ale potem ja go zerwałam. Teraz trochę żałuje bo mogę nie mieć już tyle szczęścia.

Gość gość
Nigdzie nie napisałem że się przespaliście. Wchodzisz często w relacje mailowe i wirtualny seks? Bo ja już chyba jestem od tego uzależniony.

Gość gość
Jestem na forum 2 lata i tylko raz przeszłam na priv.

Gość gość
To jesteś i tak w dobrej sytuacji

Gość gość
Nie jestem bo codziennie wchodzę na to forum. Od dłuższego czasu nie ma już tutaj nic ciekawego do poczytania ale i tak przechodzę z topicku na topick i tylko marnuje czas. Na początku zachłysnęłam się tym forum a teraz tylko błąkam się chyba dla zabicia czasu.

Gość gość
Ja nawiązuję tu głębsze relacje, jak powiedziałem

Gość gość
A Ty długo jesteś na forum? Jesteś uzależniony od seksu wirtualnego czy zdarzyło Ci się przenieś znajomości do realu ,spotkać się i kochać się kobietą poznaną na forum.

Gość gość
Jestem około 6 lat, od forum napewno a jesli chodzi o wirtualny seks często tym się kończą znajomości kiedyś przeniosła się moja znajomość w real. Czemy napisałaś na ero, szukasz tego typu relacji?