Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto Namysłów woj opolskie

Co sądzicie o ludziach niewierzących w Boga ateistach jak ja od Namysłowa?

Polecane posty

Up

Gość gość
Up

Gość gość
sądzę, że jesteś upośledzony umysłowo, a ateizm nie ma tu nic do rzeczy. mało tego; sądzę, że jesteś za głupi na to, aby być w pełni świadomym ateistą!

Gość gość
13:04 to źle Sądzisz nie jestem głupi chyba lepiej wiem

Gość gość
Sadze ze kazdy ma prawo do wlasnych pogladow. Zyj i daj zyc innym. Ty wierzysz...ok,ktos nie wierzy..ok. To nie stanowi o tym jakim sie jest czlowiekiem.

Gość gość
gość dziś nie wiesz; jeszcze się taki głupek nie urodził, który sam zdawałby sobie sprawę ze swojej głupoty i upośledznia. to naturalne, że uważasz się zna "normalnego" bo normą dla ciebie jest zawartość twojej głowy. Nie zmienia to faktu, że obiektywnie jesteś opóźniony umysłowo i, mimo twoich zaprzeczeń, na pewno ubezwłasnowolniony i na łasce rodziców do śmierci

13:21 nie jestem ubezwłasnowolniony ani częściowo ani całkowicie bo mam pełną zdolność do czynności prawnych i sam o sobie mogę decydować i nie jestem na niczyjej łasce rozumiesz skoro piszesz ze jeszcze się taki głupek nie urodził co by sobie zdawał sprawę ze swojej głupoty czyli ty też możesz być głupkiem bo to nie jest normalne jak ciągle mnie obrażasz gnoisz wyzywasz niszczysz mi psychike hejtujesz wybuchasz agresją i kradniesz mi nicki i rejestrujesz je na niebiesko jak np Namysłów województwo opolskie itd i piszesz jako ja w pomarańczowym nicku i sam sobie odpisujesz więc ty też możesz być idiotą ps nie jestem ubezwłasnowolniony ani częściowo ani całkowicie chyba lepiej wiem od ciebie zrozum to

Gość gość
oprucz marcina zielinnskiego to uzdrawiaja wilk Witek Wilk Jakub Kamiński to były junior Jagiellonii i Lechii podczas jego modlitw ludzie są uzdrawiani mocą Bożą i powiem coraz wiencej ludzi bedzie uzdrawiało bo tak muwi marcin zielinski taki jest plan Bozy dla polski ma wyjść iskra na cay świat

Gość gość
13:37 ciemnoto...naucz sie pisac,tepaku umyslowy!!!!!:-(

Ps i ja chyba lepiej wiem od ciebie czy jestem ubezwłasnowolniony czy nie i akurat tak się składa że nie jestem ubezwłasnowolniony ani częściowo ani całkowicie bo mam pełną zdolność do czynności prawnych i teraz w lutym ukończe 19 lat chyba lepiej wiem od ciebie ps rodzice lekarz itd nie mogą ubezwłasnowolnić bo to zrobić może tylko sąd głupku i muszą być rozprawy w sądzie i osoba która ma być ubezwłasnowolniona musi być wysłuchana przez sąd i muszą istnieć przesłanki do ubezwlasnowolnienia i samo występowanie upośledzenia umysłowego czy choroby psychicznej jak np schizofrenia itp albo alkoholizm narkomania czy w moim przypadku depresja to nie jest przesłanka i powód do ubezwłasnowolnienia bo osoba chora psychicznie czy uzależniona albo upośledzona nie musi być ubezwłasnowolniona pod warunkiem że jest w stanie sobie w życiu poradzić i pokierować swoim postępowaniem i jest świadoma co się wokół niej dzieje a ja radzę sobie i wiem co się wokół mnie dzieje ps nie jestem ubezwłasnowolniony ps nigdy nawet nie miałem rozprawy w sądzie i nigdy w sądzie nie byłem

Gość gość
Up

Gość gość
Nie jestem ubezwłasnowolniony