Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czytając

Niewyjaśnione

Polecane posty

Gość gość
16:53 zwiduś nikt sie już nie nabiera na twoje manipulacje

Gość gość
16:58 Wyzywałeś Matuzalema od pedofilów,samansare od kuref,z agenta zrobiłeś pederaste,spamujesz hejtujesz. Udaj sie do specjalisty psycholu

Gość gość
Spamy, gęganie, ósemkowanie, projekty Petrov, sranie po każdym nicku, manipulacje. To się na reportaż Widmokowy detektywie nadaje, a SW,Imprium to kurfy 🖐️ :))) Męzowie dupkali na ich dópy one ich zdradzały 😴 od Naja dewiancie też się otpiertol 😠:)))

Gość gość
gość dziś W nocy też śnisz o Widmo tchórzu? Pewnie ci staje wtedy? usmiech.gif Dotykałeś się kiedyś myśląc o nim? Pewnie nie ale masz na to ochote i dlatego tak go wzywasz i nienawidzisz. Podnieca cię po prostu . usmiech.gif Wystarczy na dziś. Napisałam co chciałam. usmiech.gif A twoje zdanie mam w gdzieś. usmiech.giflapka.gif x Spalona Inesso Agnieszko co ksiądz powiedział, że nie wezmiesz ślubu z Wilkiem? jesteś taka sama jak Widmo tffu jesteś gorsza spalony teflonie 🖐️:O

Gość gość
gość dziś Najuś pedałujesz w zime na damce ? Dostałeś zapomoge z mopsu na nieswoje znajduchy ?

Gość gość
Szamberium myśli, że jak wysłała komuś śmierdzącą spermą kuciapę to chroni ją imunitet od hejtu i Petrova Kreski. Nic cię kurfo nie chroni, bo jesteś imitacją kobiety najgorszego sortu:-D 😴 Broń hejtera spamera i psychola Widmo BrońnCynika pravika sypiajaca własną siostrą który zabrał ci stringi na randce .....:-P:-P

Gość gość
Widmo wygrał rozjepał wszystkich,a wyjepanie wilka to majstersztyk

Gość gość
zakolegował sie z wilkiem żeby go zniszczyć

Gość gość
To samo ze słodką. Każdy kto miał z widmem kontakt dziwnie znikal:O

Gość gość
Jak obiecał tak zrobił zniszczył ero i nikt sie nie loguje. Karuzela tylko została.

Gość gość
Słodka ogłosiła własną śmierć i dopiero psychopata odpuścił

Gość gość
ja prdl. :(

Gość gość
No to teraz Krzysiu pije szampana, ze jednak zostal sam tak jak chcial. Pijemy za Ciebie Widmo, abyś odszedł z tego forum:)

Gość gość
o kim wy piszecie dzieci

Gość gość
O tobie Krzysiu piszemy. Idź nad rzekę i daj żyć innym i sobie. Do widzenia.

Gość gość
Nikt ci nie rozwali psychopato rzeki, bo jest zatkana od fekali i szamba :-D

Gość gość
Bany miałeś ty pod projektem Kreska i Petrov Damian paranoiku od analnych otbytów. Podobno jesteś c***a i jesteś ciepły :-D🖐️

Gość gość
Wypowiadanie sie za innych w liczbie mnogiej może świadczyć o poważnym zaburzeniu. No to wyslales sie na leczenie Krzysiu, bardzo slusznie :D

Gość gość
Jak to lecialo Krzysiu? "wszyscy widza jak te k***y cos tam, cos tam"? "nikt nie kupje tego k***wskiego cos tam, cos tam"? :)

Gość gość
Tobie k***a Krzysiek nie przeszkadzamy w rozmowach więc z łaski swojej siedź na tej swojej rzece do usranej śmierci I nie trolluj nikogo wtracajac się k***a wszędzie. Mam Ciebie dość. Rozumiesz? Wszędzie Ty i twoje urojenia. Jesteś chory i zawistny więc nie dziw się, ze każdy przed Tobą ucieka.

Gość gość
spamer i hejter ero prosi innych i logowanie sam hejtujac całe forum:-d czubku zaloguj sie do zycia z czefo zyjesz? ze zbierania puszek butelek czy jesteś alfonsem:-d

Gość gość
Co Ty nie powiesz praviku?::) Ty najezdzasz na innych zbo gosciabob Ci wolno. Tak? A mnie nie wolno bo Krzysia to boli? Setki razy naduzywales swojego "widzimisie" ale tego dosc! Jesteś zaklamany i nieszczery. W d***e mam twoje "zaloguj sie". Sam niszczysz to forum i dobrze z tego zdajesz sobie sprawę. Jestes panem samego siebie, a od innych wara🖐️

Gość gość
Krzysku, po co udajesz loginowego rycerzyka? Malo kto tu pociskal z goscia rownie chamsko co ty :D Idz na swoja rzeke, wysylaj puste posty i gaworz o pioseneczkach, udawanie ostatniego prawego slabo ci wychodzi :D

Gość gość
Krzysiek sam zniszczyles Wilka. Zaszczules go sobą. Jesteś złym człowiekiem. Może i wnętrze masz dobre, ale teraz? Przerazasz mnie. Idź do Małej. Idź do niej i skończ zaczepac nie będąc zaczepanym. Jesteś trujący, dusze się w twojej "obecnosci" niestety. Dobranoc

Gość gość
Widmo szczyci się zalogowaniem :D

Gość gość
Już skonczylam. Mnie to wystarczy a ty nadal trać siłę i energię na wymyślonych wrogów. Walcz z lustrem Krzysztofie!!! Póki sił starczy.

Gość gość
Wszyscy schizofrenicy :O

Gość gość
Nie przeszkadzam Ci w rozmowach z tego względu ze z Tobą nie ma o czym gadać czlowieku. O psychopatach i morderstwach? Są ciekawsze tematy. Idź twórz kolejny model psychologiczny. Później poobrazaj wszystkie Tobie przychylne znajome a następnie obron je przed samym sobą loginu. Myślisz że tego nikt nie widzi? Nikt nie widział? Myśl dalej . Za dużo czasu tu stracilam. Mój błąd. Cześć

Gość gość
Krzysiek jest genialny. Od roku wysyla setki pustych postow i nikt mu nie podskoczy. Nobel dla tego pana za przechytrzenie kafeterii :D

Gość gość
Schizofrenia?