Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czytając

Niewyjaśnione

Polecane posty

Gość gość
Nikt jak ty nie potrafi mnie tak skutecznie wyśmiać. 😴

Gość gość
Widmo zapożyczył taktykę wczorajszego wieczornego rozmówcy :D widać była skuteczna :D

Gość gość
Odrzutek społeczeństwa. Bronił suk bo liczył na darmowy seks, ale nawet suki nie były tak głupie i każda jedna od niego uciekla. A ten wtedy je obrażał, wyzywal. Doprowadzal do łez wszystkie swoje "rozmowczynie" żeby je następnie rycersko bronić. Karmisz się łzami wampirze. Przyklasne w dłonie jak ty zaplaczesz i znowu zrobisz z siebie ofiarę. Jestes taki mocny, ze aż żałosny. Zrozum, ze ja i zapewne większość osób cię nie trawi.I ja i innu mamy ciebie dość. Jestes wrzodem na d***e. I tutaj i w życiu.

Gość gość
Dokładnie i dodam nieśmiało jeżeli moge jeszcze zabrać słowo że mam wiele twarzy.

Gość gość
gość dziś autor takiego wpisu ma widoczne problemy psychiczne:O

Gość gość
Tutaj warto dodać, że moja impotencja i mały penis wyklucza nawet sex. Jest gorzej niż myślałaś/eś.

Gość gość
gość dziś gość dziś autor takiego wpisu ma widoczne problemy psychiczne X Ciii, bo jej atak nie minie. ;)

Gość gość
Widmok ur******* swoją taktykę pedalskiego podszywa, znaczy-zabolało :)

Gość gość
A teraz będzie Krzysiek dwoi się i troi show. Będzie gryzl, szarpal i opluwal w obronie swojego terenu, który obsikal kilka lat temu :)

Gość gość
Boli. 😴

Gość gość
Dialogi Widmusia: gość dziś Dokładnie i dodam nieśmiało jeżeli moge jeszcze zabrać słowo że mam wiele twarzy. Zgłoś gość dziś gość dziś autor takiego wpisu ma widoczne problemy psychicznepechowiec.gif Zgłoś gość dziś Tutaj warto dodać, że moja impotencja i mały penis wyklucza nawet sex. Jest gorzej niż myślałaś/eś. Zgłoś gość dziś gość dziś gość dziś autor takiego wpisu ma widoczne problemy psychiczne X Ciii, bo jej atak nie minie. oczko.gif :D:D:D:D

Gość gość
To nie są normalne rozmowy:O

Gość gość
gość dziś Odrzutek społeczeństwa. Bronił suk bo liczył na darmowy seks, ale nawet suki nie były tak głupie i każda jedna od niego uciekla. A ten wtedy je obrażał, wyzywal. Doprowadzal do łez wszystkie swoje "rozmowczynie" żeby je następnie rycersko bronić. Karmisz się łzami wampirze. Przyklasne w dłonie jak ty zaplaczesz i znowu zrobisz z siebie ofiarę. Jestes taki mocny, ze aż żałosny. Zrozum, ze ja i zapewne większość osób cię nie trawi.I ja i innu mamy ciebie dość. Jestes wrzodem na d***e. I tutaj i w życiu. X Kwintesencja kobiecości, kultura, subtelność, wyszukane słownictwo, maniery, klasa cała ty gościówko. Brawo ty. :D

Gość gość
gość dziś Poglaszcz się po łbie Krzysiu zapal marysie i wmawiaj nam dalej , ze jestes cudem natury ja sie z ciebie posmieje Popieraj się z goscia i udawaj nadal takiego " zdystansowanego" A osoby, które za ciebie reczyly i broniły przeproś k***o! Bo jesteś gorszy od śmiecia. A teraz w*********j płakać w poduszkę i zaluj swojego zycia, marnie zacząłeś i marnie skończysz. Nawet ci siostra nie pomoże X A tutaj kolejny "kwiatek" gościówki. Cóż za kobieta w pełnej krasie. :D

Gość gość
Widmok przeproś całe forum i wracaj do szpitala.

Gość gość
gość dziś Ja się z ciebie tylko śmieje Krzysiu łysa palo Wcale mnie nie boli twoja głupota i brak rozumu W szkole też musieli się śmiać z ciebie co? Jak to jest być popychadlem w świecie a kozakiem w necie? Opowiedz nam o swoim ciężkim życiu buraka podworkowego, a NFZ sfinansuje ci leczenie X Nie no co ty nie sobie wystawiasz laurke. :D

Gość gość
gość dziś A teraz będzie Krzysiek dwoi się i troi show. Będzie gryzl, szarpal i opluwal w obronie swojego terenu, który obsikal kilka lat temu X i i i będe miał poważne problemy z dojściem do siebie po tak dotkliwej klęsce. :)

Gość gość
gościówka popłyneła w swoich urojeniach, aż sie wierzyć nie chce że ona tak śmiertelnie powaźnie traktuje to forum...

Gość gość
gościówka ty na wózku jeździsz ? wybacz pytanie, ale twój poziom nienawiści, żalu, pretensji daje do myślenia

Gość gość
Stylem przypominasz gościowe89 która cieszyła sie jak goście u Wilka wyzywają ludzi od kalek i wjezdzaja na rodziny. Rozmowa z tobą jest jak odwiedziny kogoś w ośrodku dla obłąkanych. Ja to mam pół biedy bo zabarykaduje sie na Rzece i nic nie ugrasz. Ale aż strach pomyśleć co ty tu wyczyniasz w stosunku do innych niebieskich bo dla ciebie już samo to że ktoś posiada nicka jest powodem do hejtu.

Gość gość
W serwisie Kafeteria VOD dostępne są też następujące odcinki: Odc1 "Tajemniczy Przybysz z Kanady" Odc2 "Rozmówca" Odc3 "Wiadomość na Pasku Przeglądarki" Odc4 "Gang Matuzalema" Odc5 "Kto usunął Wilka?" Odc6 "Teczka Pełna Bitcoinów" Odc7 "Problemy z Teściem" Odc8 "Poeta Atakuje" X To jest genialne :-) rządam 2 sezonu ;-) Nie wiem kim jesteś gościu, zapachniało troche Żmijkiem, ale tamten takie rzeczy lubił podpisać nickiem. Dawaj sezon 2 :)

Gość gość
nie przesadzaj z tymi głosami poparcia, jeszcze wszyscy uwierzą że masz fanów

Gość gość
Krzysiek poszedl sobie i wraz z nim znikneli jego zapaleni obroncy :D:D:D

Gość gość
Sezon 2 Odc1 "Sprawa Smofa" Odc2 "Przypadkowe Spotkanie w Banku" Odc3 "Spalony Topik" Odc4 "Karuzela z Nazistami" Odc5 "Stojąca Rzeka" Odc6 "Worek Pełen Czereśni" Odc7 "Zło Czai Się pod Krawatem" Odc8 "Ostatni Wiersz"

Gość gość
i dokrętka :classic_cool: "Chłopaki z Metra Ratusz Arsenał" "Czy Nowy naprawdę gwałci?" "Tajemnica Cycka Want w Avtarze" "Jacek - szczecińskie malowanie ścian" "Sopockie Imperium" x gościu, masz talent, nie powiem ;-) pozdro!

Gość gość
gość dziś Sezon 2 Odc1 "Sprawa Smofa" Odc2 "Przypadkowe Spotkanie w Banku" Odc3 "Spalony Topik" Odc4 "Karuzela z Nazistami" Odc5 "Stojąca Rzeka" Odc6 "Worek Pełen Czereśni" Odc7 "Zło Czai Się pod Krawatem" Odc8 "Ostatni Wiersz" X To jest genialne rządam 3 sezonu Nie wiem kim jesteś gościu, zapachniało troche Żmijkiem, ale tamten takie rzeczy lubił podpisać nickiem. Dawaj sezon 3

Gość gość
nie przesadzaj z tymi głosami poparcia, jeszcze wszyscy uwierzą że masz fanów

Gość gość
gościowa89 nie posza sobie i wraz z nią nie znikneli jej zapaleni obroncy

Gość gość
Jest skwaszony Krzysiek :D:D

Gość gość
gość dziś S03 ma 5 epizodów, patrz wyżej ;-)