Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety bez pracy sa wyzywane od leni a nie kazdy jest w stanie wytrzymac mobing

Polecane posty

Gość gość

stres, zapieprz, konieczność wyrabiania 200 procent normy, żeby wlascicielowi firmy żyło się lepiej:o Jak wy to fizycznie i psychicznie wytrzymujecie?

Gość gość
Normalnie .a kto mowil ze bedzie latwo?? Jak ktos jest pi/pa to nigdzie nie da sobie rady

Gość gość
aha wszyscy źli dookoła tylko ja biedna myszka pokrzywdzona skoro dajesz sobie włazić na głowę w domu i w pracy to nie dziw się że jesteś traktowana skoro na to pozwalasz naucz się stawiać granice i ich bronić oraz być asertywną wtedy będzie szacunek w pracy i w domu,

Gość gość
To sie naucz walczyc ze stresem.

Gość gość
Już się zleciały robitnice harpagany co by ryjem pole oraly zeby udowodnić wszystkim jakie one zaradne

Gość gość
jak dają radę rozmnażać się jak królice rodząc dziecko za dzieckiem to uważam, że to są cholery najzdrowsze i najwytrzymalsze isioty na świecie

Gość gość
Nie kazdy jest takim babochlopem ktory jest stworzony do roboty pod presją. Sa jeszcze kobiety, prawdziwe kobiety, delikatne i wrażliwe.Autorko poszukaj innej pracy jesli masz taka możliwośc.

Gość gość
i zapewne ten właściciel firmy jest "dobrze wychowany" współczujący innym, pochodzący z wielodzietnej rodziny, bo to własnie tam w tych wielodzietnych wychowuja się psychole, ponieważ oni jako już dzieci nauczeni są walki o przeżycie wśród rodzeństwa już od urodzenia

Gość gość
jak się nie chce pracować to najlepiej zwalić na coś, jak tutaj autorka na mobbing. Tak, bo w każdej pracy jest mobbing, jakoś ludzie pracują i nie narzekają. A jak nie chcesz pracować po 200 godziń, znajdź coś na pół etatu lub 3\4, a nie zwalaj mobbing.

Gość gość
Ja tez tak mam. Jestem z natury cicha i spokojna, dla wszystkich miła i nie potrafię nawet odpyskowac, bo mnie dobrze wychowali. Nigdy nie poszlabym do pracy w korpo, bo tam jest wyścig szczurów, nie lubie takiej chorej rywalizacji. Większość ludzi karierowicze typ " po trupach do celu". Uważam ze nie każdy jest stworzony do takiej pracy, kwestia charakteru, temperamentu i wychowania.

Gość gość
Prawdziwe kobiety są delikatne i wrażliwe. Niestety sa czesto szykanowane przez takie podroby kobiet, agresywne, brzydkie i wredne. Trzymajcie sie z dała od takich toksycznych miejsc. Taki wyścig szczurów do niczego poza wypaleniem zawodowym i depresja nie prowadzi!!

Gość gość
Chuy z atmosfera. Ja właśnie planuje 2 lata poświęcić na ang, hiszpański i może czeski i podbijać do korpo, chuy że bede miała 31 lat. Ale nie zamierzam więcej niż 2 lata pracować za 2 netto.

Gość gość
W korpo jest naprawdę spoko / nie wiem, co to wyścig szczurów. Jedno jest prawdą - jak cię docenią i nie potrafisz powiedzieć NIE, to się zajedziesz.

Gość kujka99
Jak można żyć w ogóle z mobbingiem na karku. ja to od razu udałabym się do Pana Tomasza z jstkancelaria jesteśmy ludźmi nikt nie ma prawa nas w ten sposób traktować. Jest wiele pracy w naszym kraju, gdzie pracodawca i kierownicy są ludźmi. Własnie takich etatów szukajmy

Gość gość
Serio tak ciężko zmienić pracę? Dla mnie taki wybór między mobingiem, a bezrobociem to jakiś wydumany problem. Nie podoba mi sie? To szukam nowej pracy. Już nie raz zmieniałam pracę gdy mi coś nie pasowało, a dodam, że mieszkam w malutkim miasteczku, gdzie nigdy z pracą lekko nie było. Jednak zawsze się udawało. Najgorsze to usiąść i się nad sobą użalać.

Gość gość
Normalnie wytrzymukz, wstaje rano IDE do korpo potem pour dzieci, jak dzieci spia to gimnastyka. Mobbing doryczy ludzi nieasertywnych. IDE do psychologa- coacha i naucz sie jak sobie z tym radzic. Mnie tez mobbingowali. Poszlam na zwolnienie, przemyslalam sprawe , po powrocie grzecznie i stanowczo przedstawilam swoje racje. Dostalam podwyzke Awans i swiety spokoj.

Gość gość
No wlasnie autorko mnie w pracy upokarzali ,ponizali.Zrezygnowalam z tej pracy ,bo podupadlam na zdrowiu w tej chwili jestem na rencie z powodu tego ze upadly mi nerwy i depresji.Zostalam zniszczona fizycznie bo przewalalam tony towaru i psychicznie.bardzo bym chciala jeszcze podjac jakas prace ale czuje leki przed pojsciem do pracy, biore leki i chodze do lekarzy specjalistow i bylam 2 razy w szpitalu.

Gość gość
W każdej pracy jest coś. Nie wolno dać sobie wejść na głowę. Sama mam bardzo stresujaca pracę ale zaciska pośladki idę do przodu, nie uznałam się nad sobą. Takie życie, to nie bajka.

Gość gość
a pieprzyć się jesteś w stanie wytrzymać, tylko nie pracę, bo ja jak pomyślę, ze chłop miałby mnie tak ujeżdżać z pół nocy to wolę pracę.

Gość gość
Ludzie lidziom zgotowali taki los. A baby sa glupie ze godza sie na poniewieranie dla kilku nedznych groszy.

Gość gość
15 22 masz rente z powodu depresji serio?

Gość gość
Może i ma cwana krowa.... Chore to jest

Gość gość
Co w tym dziwnego ze ma rente ? depresja to choroba

Gość gość
gość dziś 100% racji!

Gość gość
oj oj i z powodu mobbingu bedziesz bezrobotna kuchta domowa do konca ycia? to fakt siedz cipo w domu bo do ludzi sie nie nadajesz

Gość gość
spoko autorko ja mam 2 dzieci, nie wiem co to macierzyński, nie mam mobbingu w pracy bo w związku z tym że jestem mądra dziewczynką - mam własny biznes, ale za to pracuję po 12 godzin by nie zawalić niczego. Ciebie wyzywają od leni a mnie od karierowiczek;) więc możemy sobie przybić piątkę;)pozdrawiam

Gość gość
hahahaha jak ja napisalam ze mam wlasny biznes i pracuje na poltora etatu plus papierologia w weekendy to mnie obesmialy ze nie mam sie czym chwalic ze tak z*********m ps. uwielbiam swoja prace :)

Gość gość
o jak ja bym chciała moc być bezrobotna.

Gość gość
I w każdym miejscu ten mobbing? Chcesz żyć to pracuj na siebie, nie tłumacz głupio?

Gość gość
to zmień pracę. renta na depresję? Boże widzisz i nie grzmisz. A ludziom bez rąk nie dają bo mówią ze mogą nogami pracować :( czemu w tym kraju promuje się leserów? moja sąsiadka-wykształcenie podstawowe, praca nie zbrukana, 3dzieci, kazde z innym, 1500zl z 500plus, 1000zl alimentow i z 4 w ciazy, a mezus bezrobotny... da się żyć? A my mamy jedno dziecko i płacimy na tą patologię podatki...