Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gosiaczek147

Miesiączka w ciąży ?

Polecane posty

Witam,mam pytanie odnośnie miesiączki i ciąży. Współżyłam ze swoim partnerem w dni płodne bez zabezpieczenia, do wytrysku nie doszło wewnątrz. Dostałam obfity okres 6 dni przed spodziewaną miesiączką, 12 dni od współżycia,trwał 7 dni i okropnie bolał mnie brzuch ( zawsze przechodzę tak miesiączki) jednak nie zdarzały mi się tygodniowe wyprzedzenia, zazwyczaj 2-4 dni odskoczni. Po 28 dniach znów dostałam okres,ale był inny niż zawsze tzn. pierwsze 2 dni obfite krwawienie i brzuch również mnie bolał, wzięłam jak zawsze tabletkę przeciwbólową jednak w trzeci dzień okres zaczął zanikać i pojawiają się jedynie plamienia.Pytanie brzmi czy jest szansa na ciążę skoro w tamtym miesiącu miałam normalny okres(tzn.7 dniowy i obfity z bólami brzucha)???? Dodam, że w ostatnim czasie miałam troszkę stresu, jednak jestem ciekawa waszych opinii, z góry dziękuję :)

Gość gość
w takiej sytuacji skoro uważasz że to mógł nie być okres to zrób test! Nie ma sensu gdybać!!

Gość gość
nie ma na co czekać -zrób od razu test! plamienia nie stanowią przeszkody!

Gość gość
A skąd ktokolwiek ma to wiedzieć? Są krwawienia które kobiety mylnie biorą za okres a są w ciąży.