Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika093

czy to ciaza

Polecane posty

Gość monika093

witajcie. mam problem. od tygodnia spoznia mi sie okres. kilka dni mialam bialy sluz a teraz mam jakby przezroczysty, test byl robiony dzisiaj w poludnie i wyszedl negatywnie. piersi nie zmienily chyba swego rozmiaru ale pojawily sie wokol sutkow widoczne zyly. lekkie bole brzucha od wczoraj ale co jakis czas. i odruchy wymiotne ale nie wymiotuje. czy to jednak moze byc @ ?? czy ciaza ?? poradzicie mi cos ? moze ktos tez tak mial ?

Gość gość
biały śluz bywa przed okresem , więc lada dzzień dostaniesz nie panikuj

Gość gość
Tez mam podobnie,brzuch juz tydz boli,jakbym okres miala a testy negatywne.Mysle,ze to ze stresu i lada chwila sie pojawi

Gość monika093
no wlasnie nie wiem. bo teraz sluz mam przezroczysty i nie wiem jak to interpretowac

Gość gość
Tydzień po spóźnionej @ powinno wyjść juz pozytywnie , blada kreseczka cokolwiek.

Gość monika093
13 dzien spoznienia xd drugi test negatywny. :/ na piersiach pojawily sie takie male zylki ale tylko w obwodzie sutka i tyle xd

Gość monika093
ktos cos ??

Gość Aine002
Trudno coś poradzić. Chyba najlepiej jakbyś zrobiła betę. Siostra koleżanki nie wiedziała że jest w ciąży do 4 tygodni po spóźnionym okresie. Testy wychodziły negatywne i w koncu poszła zrobić badanie krwi i ciąża. Z drugiej strony ja przed okresem i w dniach kiedy miałam go dostać cały czas miałam biały sluz a test wyszedł pozytywny na tydzień przed okresem.

Gość monika093
nie mam teraz jak zrobic gdyz do 10 marca jestem w holandi i nie mam mozliwosci wyjechac. moze dostane jeszcze do tego czasu ;)