Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość onanek

czy swintuszyliscie z matka lub siostra

Polecane posty

Gość gość onanek

Czy mieliscie jakies okolicznosci seksualne w rodzinie . Np. Czy podgladaliscie ,albo czy uprawialiscie seks kazirodczy ?

Gość gość
Człowieku to jest w Polsce karalne. No chyba że ja z twoją matką lub siostrą (dobre są?)

Gość gość
Ja mam 10 lat starszego brata z którym mam bardzo silna relację do dziś. Z awsze się mną opiekował, byłam jego mała siostrzyczką, a on był (i jest) dla mnie wzorem mężczyzny. Jest wspaniały, szarmancki i bardzo przystojny. Zaczęliśmy ze sobą sypiać po moich 16 stych urodzinach i to ja sprowokowałam, uwodziłam go od kiedy zaczęłam dojrzewać. Nasze kontakty trwały mniej więcej jakieś 4 lata, potem on się wyprowdził z domu i ożenił (bardzo to przeżyłam). Nigdy już więcej nie wracaliśmy do tego tematu (dziś ja mam 33 lata, on 43). Teraz jest normalnie, jakby nigdy nic, jestem matką chrzestną jego córki. Czy żałuję albo sie tego wstydzę?Nie, nie i jeszcze raz nie!Był moim pierwszym mężczyzną i wspaniale wprowadził mnie w świat seksu. Za 4 miesiące wychodzę za maż i dostałam maila, że on ciężko to odchoruje, ale musimy żyć dalej..

Gość gość
19:38 - współczuję Ci, ta historia jest naprawdę chora..dziwi mnie Twój dobry humor :/

Gość gość wyrozumialy
W dawnych czasach bylo to cos normalnego . Nie dziwie sie synom wspolzyjacych z matkami ,jesli matki Sa atracyjne I Sa starsze o 20 lat .

Gość gość
Robimy sobie z siostrą nawzajem palcóweczki i minetki. Między nami jest rok różnicy. Zaczęłyśmy mając 14-15 lat i nadal to robimy.Teraz mamy 19-20 lat , mamy swoich chłopaków z którymi uprawiamy seks , ale lubimy wspólne pieszczoty .Opowiadamy też przy tym sobie co i jak robimy w łóżku z chłopakami , fantazjujemy i pieszczoty przy tym są przyjemniejsze.

Gość gość
swinie zboczone

Gość gość
Jesteście siostrami ? Kazirodztwo i les w jednym . Nie osądzam was ,bo nie mam prawa do osadzania . Po prostu trzeba zrozumieć innych ludzi . To co nas nie pociąga innych pociąga . Chciałbym żeby tym ludziom ,którzy osadzaja innych przemienilo sie i dostaliby nagle takie potrzeby .

Gość gość
Często z mamą świntuszymy rozmawiając albo pieszcząc się oralnie.

Gość gość
Dodam iż jestem jej synem.

Gość gość wyrozumialy
Ile masz lat a ile mama ?