Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byście zrobili? Do mężczyzn

Polecane posty

Gość gość

Czy gdybyście przespali się z nowo poznaną dziewczyną, podobałaby się wam, pociągała nie tylko fizycznie, ale też psychicznie, ale seks byłby słaby ze względu na to, że nie udałoby się wam jej zaspokoić to czy inicjowalibyście dalej kontakt czy raczej nie?

Gość gość
Pierwszy raz z nową kobietą na ogół jest dość marny, bo ludzie muszą się siebie nauczyć nawzajem, dotrzeć się. W tej sytuacji bardziej obawiałbym się że to ona sobie odpuści znajomość skoro nie podołałem zadaniu :P

Gość gość
Niezbyt fajnie jest mieć świadomość że nie udało się zaspokoić kobiety, ale zdarza się, zwłaszcza kiedy robi się to po raz pierwszy i jak wiadomo kobiecie towarzyszy stres, ale na pewno nie jest to powód do zaprzestania kontaktów, wręcz przeciwnie jak najszybciej chciałbym się zrehabilitować.

Gość gość
prosiłbym o kolejną szansę obiecując poprawę bardziej się przyłożyć ale obawiam się że tak jak napisał 19:07 zniechęciła by się do mnie :/

Gość gość
Dokladnie jak chlopaki wyzej. Raczej obawy z mojej strony. Chociaz jak dziewczynie zalezy na czyms wiecej niz seksie to pozwoli zostac.

Gość gość
Stanąłbym na głowie byleby ją zadowolić.

Gość gość
Pytanie do mężczyzn, czyli pyta kobieta jak rozumiem? Oczywiście ze to nie jest powód do zerwania znajomości, jeśli już to kobieta miałaby do tego większe prawo.

Gość gość
To że któraś ze stron nie ma orgazmu, nie oznacza zaraz że seks jest słaby, bo seks to nie tylko orgazm.

Gość kobieta odpowiada
powod moze nie, ale szczerze mowiac malo motywujce by kontynuowac znajomosc.

Gość kobieta odpowiada
...rolą kobiety jest leżeć w bezruchu a cała odpowiedzialność za udany seks leży po stronie mężczyzny, taka jest zasada

Gość gość
Po 1 nie sypiam z nowo poznanymi kobietami Po 2 jesli nie udalo by mi sie jej zaspokoic to ona by mnie olala wiec nawet bym sie nie staral dalej o nia bo to nie mialo by sensu. Nie mialbym szans juz u niej. Kobiety seks stawiaja ponad miloscia.

Gość gość
ponad miloscia to nie, ale tak na logike, na cholere pchac w znajomosc, jesli ktoras ze stron ma byc niezapokojona ? jesli drugi raz bedzie tez niewypal, to coz, z tej maki chleba nie bedzie. ja sie meczylam z facetem jakies 5 m-cy, ludzac sie, ze sie dogramy. albo sie chemia zgadza, albo nie.

Gość gość
...5-mc leżałam jak nieżywa z zamkniętymi oczami, nawet nie pisnęłam i czekałam jak głupia aż mnie zaspokoi... i się niedoczekałam, szkoda czasu na takich facetów

Gość gość
Jakbym trafił na taką co leży i czeka to jeszcze w trakcie bym ją wywalił z łóżka :P

Gość gość
a ja, dzisiaj całowałem się z lesbijką no i co , i nic , na tej samej imprezie walentynkowej wycałowała mnie 25latka nie była trzeźwa , była ładna tylko nic nie mówcie żonie, bo i po co?

Gość gość
jest ładna*

Gość gość
20:18 , 20:33 :D:D To musi byc prowokacja

Gość gość
gość wczoraj Jakbym trafił na taką co leży i czeka to jeszcze w trakcie bym ją wywalił z łóżka jezyk.gif x skąd ta nerwowość, powoli dojdziesz do właściwych włosków

Gość gość
Wyluzuj, to do meżczyzny należy obowiązek zaspokojenia kobiety, a kobieta może sobie leżeć i nic nie robić, niedojrzali faceci brzydko to nazywają na kłodę, taki jest podział ról i nic na to nie poradzisz... ocena czy seks był udany czy nie też nalezy do nas :-)

Gość gość
co ty wiesz o miłości o pożądaniu o pragnieniach o głodzie o zaspakajaniu być może, niewiele więcej niż ja

Gość gość
: Nie mówmy więcej o tym. Nie wierzę już w powroty. Że słowa, uśmiech, dotyk Odzyskają smak. To już zagrany dramat. Ja jestem nie ta sama. Nie mogę dłużej kłamać. Na nic to się zda. Zbyt wiele dotąd nas łączyło. By został tylko popiół, sól. Ale to dawno nie jest miłość. Wyzwólmy się z fałszywych ról. Wyzwólmy się z fałszywych ról. Nie mówmy więcej o tym. Nie wierzę już w powroty. Że słowa, uśmiech, dotyk. Odzyskają smak. To tylko słowa, słowa. Że można znów od nowa, Że można znów próbować Z sobą razem być. Jak ty beze mnie, ja bez ciebie. Dziś o tym nie wie żadne z nas. Dziś najważniejsze znaleźć siebie. Każde do swoich pójdzie gwiazd, Każde do swoich pójdzie gwiazd.