Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy czujecie jakieś zmiany na lepsze po zmianie rządu ? bo ja nie...

Polecane posty

Gość gość

500 zł mi się nie należy, ofert pracy jak nie było tak nie ma, tzn wszystko po staremu, cyrk na rozmowach kwalifikacyjnych, zbieractwo danych osobowych, wciskanie krotkich umów o prace, co trzecia firma wymaga grupy inwalidzkiej (to juz jest prawdziwa patologia, kto to widział żeby zatrudniać emerytó w na ochronairzy, ludzi z padaczka czy chorobą psychiczna do pracy na produkcji, wazne ze ma grupe i firma dostaje 100% zwrotu z PFRON a jak jesy psychiczny to 120-150% :O) Wszędzie podwyżki, zaczynajac od produktów w sklepach po pobieranie opłat za konto, praktycznie wszystkie banki wprowadzily oplaty po wprowadzeniu podatku bankowego. Ludzie jak byli wredni tak nadal są wredni, głupie ustawy np z rejestracja kart sim. Powiedzcie mi proszę co się zmieniło na plus w zyciu codziennym ? Ja pracę mam ale po cichu szukam innej, na temat polityki w biurze nie rozmawiam bo to się konczy kłotniami lub wręcz wyzwiskami, bylam swiadkiem takiej akcji jak jeden kolega w pracy krytkowal obecny rząd, a dwie paniusie z marketingu bronily go (jak sie dostaje 500 zł za nic to nie dziwne). Moja siostra z kolei boi się o pracę w związku z reforma edukacji, przeciez mase nauczyli wyrzucą na bruk

Gość gość
Zawsze jesteś taka marudna, czy tylko dziś? Ma się cudownie zmienic w jeden tydzien, miesiąc? Mam konto bez oplat, tez szukam pracy, akurat dodatkowej i liczę na siebie, nie psioczę na nikogo. Pewne sprawy w kraju są sumą takich a nie innych decyzji sprzed lat, np. dzika prywatyzacja, zagraniczne banki w Polsce, przyzwolenie na umowy śmieciowe przez PO. Tego nie da się odkręcić w rok. Rejestracja karty sim ma sens, w dzisiejszych niebezpiecznych czasach. Polska też jest narażona na terroryzm. Siostra boi się na zapas, i psioczy na zapas. Zaczep się na razie w markecie i szukaj dalej. Pozdrawiam.