Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Ból w klatce piersiowej

Polecane posty

Gość gość

Witam Od kilku dni (jakiś tydzień) czuję ból w klatce piersiowej. Co jakiś czas czuję jak tak lekko kłuje mnie w klatce po lewej lub prawej stronie (raz tu raz tu, na samych brzegach). To jest sporadycznie, co jakiś czas, nie że ciągle. Z kolei w każdej chwili gdy tak jakby wypnę klatkę do przodu czuję też taki dziwny ból, jakbym przeciążył klatkę czy coś. Żadnego dodatkowego bólu po wysiłku itp. zależności nie zauważyłem. Kilka dni z rzędu przed pojawieniem się bólu pomagałem przy noszeniu ciężkich kartonów. Ogólnie prowadzę tryb siedzący, a przez kilka dni strasznie się ciężarów nanosiłem. Do tego jestem bardzo nerwowy, każdy ból od razu sobie wmawiam bardziej. A więc do rzeczy: czy ból ten może być spowodowany tylko dźwiganiem ciężkich rzeczy czy też nie? Nie przechodzi od tych kilku dni, stąd zaczynam się coraz bardziej martwić. Ból z przedźwigania/przemęczenia może trwać tak długo? Ręce też mnie trochę bolały, ale to był chwilowy ból po noszeniu i przechodziło. EKG i ogólne badania krwi miałem robione dwa/trzy miesiące temu, wszystko było idealnie. Proszę o pomoc! Dziękuję z góry każdemu

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować