Gość gość Napisano Luty 12, 2017 Witam Od kilku dni (jakiś tydzień) czuję ból w klatce piersiowej. Co jakiś czas czuję jak tak lekko kłuje mnie w klatce po lewej lub prawej stronie (raz tu raz tu, na samych brzegach). To jest sporadycznie, co jakiś czas, nie że ciągle. Z kolei w każdej chwili gdy tak jakby wypnę klatkę do przodu czuję też taki dziwny ból, jakbym przeciążył klatkę czy coś. Żadnego dodatkowego bólu po wysiłku itp. zależności nie zauważyłem. Kilka dni z rzędu przed pojawieniem się bólu pomagałem przy noszeniu ciężkich kartonów. Ogólnie prowadzę tryb siedzący, a przez kilka dni strasznie się ciężarów nanosiłem. Do tego jestem bardzo nerwowy, każdy ból od razu sobie wmawiam bardziej. A więc do rzeczy: czy ból ten może być spowodowany tylko dźwiganiem ciężkich rzeczy czy też nie? Nie przechodzi od tych kilku dni, stąd zaczynam się coraz bardziej martwić. Ból z przedźwigania/przemęczenia może trwać tak długo? Ręce też mnie trochę bolały, ale to był chwilowy ból po noszeniu i przechodziło. EKG i ogólne badania krwi miałem robione dwa/trzy miesiące temu, wszystko było idealnie. Proszę o pomoc! Dziękuję z góry każdemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach