Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 50kilogramow

4 kg w 10 dni

Polecane posty

Gość 50kilogramow
ach, skasowalo mi sie. Dzis kaszka bananowa dla dzieci, kabanos, jablko,koktail - mleko i truskawki w blenderze. Zup nie jem bo nie mam czasu ich ugotowac. Zadnego pieczywa od poniedzialku czyli juz 5 dni:)

Gość 50kilogramów
Czesc:) Dziś 52,8 kg:) Bardzo jestem rada:) Oby w poniedziałek rano było juz 52,5:) Jak zwykle banan i kawa od rana:) Pozdrawiam:)

Gość 50kilogramow
Cześc:) dziś w końcu zupa, szczawiowa:) I banan rano:) Jutro waga:)

Gość gość
I jak idzie?

Gość 50kilogramów
Cześć:) Dziś 52,6 kg:) Minęło 10 dni więc rozpoczynam następne 10 dni bo jednak 2,6 kg pozostało:) Mało jem ale tez nie torturuje sie specjalnie:) Banany, kawa, jabłka. 2 kg w tydzień może być ale to nie wystarcza:) Pozdrawiam, następna waga w piątek:) Oby było około 52:)

Gość gość
a ile jeszcze chcesz zrzucić?

Gość 50kilogramow
Czesc:) Chcialabym wazyc rowniutenkie 50 kilogramow. Mysle, ze jeszcze z 10-14 dni i bedzie ok.

Gość Patkaa93
Taka utrata wagi to głównie efekt odwodnienia, nie ma szans tyle tłuszczu zrzucić w tak krótkim czasie. Ja tam wole na spokojnie dopracować odchudzanie, tak żeby efekt się długo utrzymał. W sumie ostatnio jedną rzecz zmieniłam - pierwszy raz zainwestowałąm w suplement - spalacz i mega zaskoczona jestem, bo nigdy tak szybko nie poszło z paleniem zbbędnego tłuszczu. Thermo speed hardcore świetnie się sprawdził jak do tej pory :D

Gość gość
i jak tam poniedziałkowa waga?

Gość gość
Chcesz schudnac zdrowo? Utrzymac wage? Dostać plan ,żywieniowy , treningowy oraz opieke podczas całej diety i członkowstwo w naszej grupie na FB ? Napisz ,podam Ci plan naszej diety . mo.ob@wp.pl https://www.facebook.com/%C5%BBegnamy-Kilogra my-szczu%C5%82a-i-zdrowa-297552553996539/

Gość gość
I co już spasowałaś?

Gość 50kilogramow
czesc:) Dzis 52 kg:) niemniej mam imprezowy dzien i nie odmowilam sobie pizzy:) W kazdym razie jedziemy dalej - poki nie bedzie 50 kg:) Mysle, ze to kwestia jeszcze max 2 tygodni:) Pozdrawiam

Gość 50kilogramow
PS. w gruncie rzeczy nie ma dla mnie znaczenia czy to bedzie jeszcze 14 cz 18 dni, wazne, zebym w stosunkowo krotkim czasie i bez tortur znowu wazyla 50 kg:) 2 kg juz za mna, 2 przede mna:)

Gość violka589
Wiesz co, nie wiem czy takie szybkie chudnięcie jest zdrowe. Pomocne mogą być te kapsułki https://amlanforte.com . Jednak odchudzać się trzeba mądrze. Myślę że przydatne mogą się też przydać ich porady, abyś sobie nie zaszkodziła.

Gość gość
Warto zainwestować w suplement diety IQacai, dzięki niemu udało mi się schudnąć 9 kg w 2 miesiące.

Gość gość
i co tam u ciebie? jakieś postępy?

Gość gość
Ja przeszłam na "dietę" 5 posiłków dziennie, oczywiście 2-3 h przed snem ostatni posiłek i do tego suplement IQacai. Jestem zaskoczona już 5 kg mniej po miesiącu.

Gość 50kilogramow
Witam:) 51,6 kg ale przyznam, ze idzie coraz wolniej bo zaczynam wiecej jesc. Ostatnio upodobalam sobie mleko ryzowe i orkiszowe i w sumie b. duzo go spozywam. Bananow mniej, dzis zjadlam dwie kluski na parze z sosem pieczarkowym. Tak w przyszly piatek powinno byc 51 kg i zostanie jeszcze jeden cholerny kilogram:)

Gość 50kilogramow
PS> i nie biore zadnych wspomagaczy odchudzania. I nie zamierzam brac, zeby zrzucic jeszcze 2 kg. Tak wiec prosze o nie zamieszczanie reklam:) Biore za to witamine b12 w duzych dawkach, magnes, potas i wt b6 (w jednym) oraz wapn. Thats all:)

Gość 50kilogramow
Ok jeszcze 200 g:) waże 50,2:) Ale przyznam, że już się czuje super. Spodnie luzne ze szok, twarz z ostrzejszymi rysami:) Jestem zadowolona:)

Gość gość
Osiągnęłaś cel ale w 10 dni sie nie udało. Prawie miesiąc ci to zajęło wiec standardowo. A jak jedzenie nadal tak mało? A co potem?

Gość Aneta12
Ja jestem bardzo zadowolona, bo schudłam 10 kg w miesiąc, uważam że jest to bardzo dobry wynik :) zastosowałam dietę Sandruni, zmieniłam swoje nawyki żywieniowe, więcej się ruszam niż kiedyś i efekty widoczne gołym okiem :) czuje się świetnie https://dietasandruni.wordpress.com/

Gość 50kilogramow
no coz jem mniej, zoladek sie skurczyl. Zanim przytyje te 4 kg minie pewnie znowu z rok. a moze dluzej. Duzo cwicze moze dlatego duzo spalam. Dzis 49,9 kg wiec misje moge uznac za zakonczona. Duzo chodze, cwicze przy konsoli, chodze na biezni na silowni, chodze na joge. Chyba dlatego moge pozwolic sobie na pizze czy paczka ale jak zaniedbam cwiczenia to w rok te 4 kg wracaja. Obecnie jestem chuda, nie szczupla. Moje kozaki bardzo dopasowane sa luzne, kurtka ciasna jest luzna nawet na swetrze. Jestem zadowolona ale wiem, ze ta czworeczka kiedys wroci:) Pamietam czasy gdy wazylam 46 kg - i to juz nie bylo ladne:( Nie odchudzalam sie, palilam duzo papierosow wowczas i nigdy nie tylam. Ale bylam zdecydowanie za chuda. Po rzuceniu palenia przytylam do 52-53 i potem najwyzsza waga to 54.

Gość 50kilogramow
aha, jeszcze jedno, moze komus sie przyda. Bardzo lubie (wiem, ze nie wszyscy) mleko ryzowe, sojowe, orkiszowe, niezaleznie od firmy. Kiedy bardzo chcialo mi sie jesc, pilam je. Od tygodnia pije szklanke na sniadanie i wystarcza mi do poludnia. Uwielbiam je:)

Gość gość
można schudnąć na owocach :) weganki jedzą tylko warzywa i owoce, i soki, smoothie, suszone owoce, i wszystkie jakie znam są schude jak patyk :)

Gość gość
Mało ja chudłem 0,5 kg na dzień.Po 2,5 miesiąca spadłem o 25 kg.