Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak schudnac ? Prosze o rady

Polecane posty

Gość gość

Wiem, ze mniej żreć :D ale od czego zaczac, chce zmienic swoje nawyki zywieniowe. Chyba musiałabym,sięgnąć po jakies przykladowe menu. Mam do zrzucenia jakies 5-7 kg. Czy warto waszym zdaniem wybrac sie do dietetyka ?

Gość gość
A skąd ja mam wiedzieć, jakie ty masz nawyki żywieniowe? Zresztą, najprościej i najzdrowiej jest zwiększyć ilość wydatkowanych kalorii.

Gość gość
Jesc regularnie o stalych porach, jasne pieczywo zamienic na ciemne, jasny makaron na ciemny, jasny ryż na ciemny, owoce do mx 14:00, warzywa bez ograniczeń za wyjątkiem tych o wysokim indeksie glikemicznym (gotowana marchew, buraki), smażone zamienić na grillowane lub pieczone/duszone, cukier zastąpić erytrolem lub ksylitolem, sporo wody pić, do tego poruszać się minimum 3 razy w tygodniu po przynajmniej 40 minut, czytać etykiety, wystrzegać się cukru (czai sie wszedzie, jogurtach, przyprawach, sosach iii tttt dddd ), wszystko co z syropem glukozowo fruktozowym wypieprzyć z diety i lecisz kochana jak ta lala. Nie sluchaj cudownych rad, ze chleb jest zly, ze z chlebem nie da sie schudnac. Jadlam ciemny codziennie, i od stycznia do kwietnia zeszlego roku mając 32 lata zjechałam 16 kilogramów stosując to co powyzej - a to wskazowki dietetyka. Inne diety cud nie istnieją. Ps. Minal rok, jem normalnie, nie mam jojo.

Gość gość
Najmądrzejszy wpis jaki czytalam od bardzo dawna. Popieram.

Gość justysiaqaz
Najlepiej zdrowe odżywianie i dużo ruchu pomału zobaczysz efekty ważne żeby to było pomału bo osiągniesz odwrotny efekt, zresztą wszystko jest fajnie opisane na adamed.expert o odchudzaniu warto poczytać przed rozpoczęciem

Gość gość
Dziekuj***ardzo !!

Gość gość
Odkąd kupiłam grilla elektrycznego od http://www.web-grille.pl/ , zupełnie przerzuciłam się na grillowane mięso. Już nie smażę i schudłam 5 kg w 2 miesiące. Moim zdaniem to dobry sposób.